En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Utbildningsmässa.

Utbildningsmässa.

Idag var det utbildningsmässa som gällde på skolans schema. Helt okej för en annan som inte är någit vidare skolfan. Vi skulle lyssna på lite föreläsningar och kolla in lite montrar som avr spridda lute varstants på "torget" där inne. Fast jag kollade in så mycket på montrarna, var mest inne på det godis som stod överallt, och pennor! Hur jag än gör lyckas jag alltid slarva bort mina pennor, därför passade jag på att norpa till mig en knippe från varje monter. Så nu har lyckliga jag pennor överallt! ;) Dessutom prackade jag väskan full med godis som jag sen nöjt kunde trycka i mig medan jag lyssnade på föreläsningarna. Eftersom mitt mål är att bli skådis (sökt teaterlinje) var jag mest upphetsad över föreläsningen om att utbilda sig till skådespelare. Blev alldeles till mig i trasorna och knaprade intresserat på min koloaklubba. Däremot på en föreläsning om grafisk design hade jag lyckats snappa tag i ett äpple som jag tuggade på. Förstod inte alls varför alla glodde på mig! Kan det ha att göra med att det smaskade lite om mig där jag satt i hörnet med mina kompisar? Neeejdå, tror jag inte. Hehe, varför skulle de störa sig på det? Jag mådde ju bra i alla fall! ;D

Snorkallt upptäckte vi att det var när vi senare skulle tillbaka till vår egen skola. Höll på att frysa lår sävl som häck av mig där vi knatade på. Vi var tvugna att gå och käka en pizza för att lugna ner oss och få krafter att fortsätta vår promenad. En och annan chokladbit slank väl ner också från mitt inte så blygsamma förråd av godis jag samlat på mig under mässan.Dags att genomlida två lektioner innan vi kunde åka hem. Halleluja moment!

Imorgon blir det Gbg Horseshow då. Yaj!!! Min kamera åker helt klart med och även mitt förråd med godis, måste ju sysselsätta mig med något under tågresan. XD Ha det gott alla vänner!!!

Dagens dikt
Hallondricka
Vi dansar i natten, din hud mot min.
Vi flyger över gräset. Oövervinnliga.
Vet du vad du gör med mig? Nej, bara du dansar,
dansar här med mig.
Dina läppar är nära. Så mjuka och vänliga.
Älskling... du smakar hallondricka!

Dagens citat
Jag visste att jag var full. Jag kände mig
sofistikerad och kunde inte uttala det.
//Okänd.

//Jessica

Skrivet av Arabian, 2007-02-22 19:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?