En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

ArubaBosses Karibienblogg

Välkommen till min reseblogg om Karibien. Här hittar du fakta och egna erfarenheter kring Karibien.

Hej på er!

Det här blir mitt tredje inlägg här på Bloggis. Jag gillar denna tjänsten, inte lika mycket som att resa men ändå. Jag har en kompis som är en liten jäkel på det här med spådom. Överväger att testa hans tjänst online där man kan spå sig gratis! Innan min resa i vinter för att se om den kommer bli bra eller inte, om den nu kan vara så specifik mig.

Jag har pratat med lite folk allmänt om resande idag, det verkar finnas ett underliggande jätteintresse bland folket på stan att komma iväg i vinter. Det som gör folket tveksamma verkar vara för att vädret i gamla Svedala fortfarande är så pass bra. Det är ju för bövulen nästan upp emot 20 grader vissa dagar, och visst hoppas vi att det håller i sig!

För dig som nu blev nyfiken och knappt tittat eller varit ute de senaste dagarna kan jag tipsa er om att gå in på SMHI och titta hur vädret ska bli hos just dig, passa på att få lite sol. Här är länken till SMHI

Nähe nu är det...

Skrivet av ArubaBosse, 2014-09-17

Visa hela (1 kommentar)

Hej på er!

Dags för ett andra inlägg om resor här på bloggis! Jag måste säga att jag gillar att blogga, ni kan läsa mer om fenomenet blogg på Wikipedia .

Jag sitter här med lite lätt resfeber även om jag inte bokat något. I vinter kan det bli långresa till centralamerika! Jag funderar starkt på att dra iväg till Panama som start, sen har jag blivit inbjuden till mexikanska vänner, det har dock ställt till det lite eftersom jag innan jul också tänkt klämma in en resa till Bolivia. Det är ett spännande land, problemet som uppstår är att det blir flera timmars extra flängande både uppåt och nedåt. Förra julen spenderade jag i Bogota, Colombia ...men det får jag skriva mer om en annan gång. Oavsett kommer jag definitivt att avsluta min resa på Aruba, folk har säkert börjat tröttna på mitt vurmande för detta land - men det...

Skrivet av ArubaBosse, 2014-09-16

Visa hela (0 kommentarer)

Tjabba!

Jag får skaffa lite bloggar här och var eftersom internet världen över inte alltid fungerar på mitt sätt. Jag har en egen blogg på wordpress (arubabosse.wordpress.com) vanligtvis, men det funkade inte och nu måste jag få skriva av mig.

I somras bokade jag en vinterresa till Aruba igen. Jag kan ju dra när jag vill eftersom jag självvalt lever singelliv, det passar mig ytterligt. Det jag saknar mest är mina gamla vänner i Svedala, de jäklarna.

Jag längtar så, just nu sitter jag lite pömmen, allmänt berusad och hög på livet, nere i Italien och Toskana. Vilket ställe alltså, nu har jag bott på en vingård i 14 dagar och planerar att stanna lite till. Har kommit i bra kontakt med ägaren till vingården och det kostar mig nu nästan inget, eftersom jag lärt mig nästan allt, har jag fått hålla i egna kurser och välkomstdagar till turister. JAG ÄLSKAR ATT RESA!

Även om Karibien ligger mig varmt om hjärtat trivs jag nästan lika bra i sydeuropa. Finns det något...

Skrivet av ArubaBosse, 2014-09-15

Visa hela (1 kommentar)