En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Aupendi

Aupendis bloggis

- Som en fjäril i December

Nu har jag gått över till http://aupendis.blogg.se och fått en alldeles ny design.

Hoppas vi ses där!

Skrivet av Aupendi, 2009-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Vi hade myskväll igår.


Det som inte gick åt igår till Let's Dance & Matrix, det försvinner nu som "frukost"medans mysen är iväg med Niklas och gör nytta.

Skrivet av Aupendi, 2009-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Jag trivs bra här, det gör jag, men jag vill ha en egen header! Och obegränsat med bilder. Och videoklipp, och, ja.. Jag vill ha min blogg snäppet mer personlig, helst utan att börja betala för det, helt enkelt.
- Så, om någon vet var jag kan få ha min egna header, hur många bilder jag vill, och ett smidigt sätt att blogga på, med tydligt avgränsade inlägg - tell be about it, please!

Om ni skulle hitta mig någon annan stans, så har jag inte flyttat, jag har bara försökt hitta en blogg som passar mig lite bättre, därför även registrerat mig lite här och var.

Om det inte finns någon blogg som uppfyller alla mina höga bestämda krav, tar jag gärna emot förslag på hemsidor man kan bygga själv och administrera för en billig peng.
Tack.

Skrivet av Aupendi, 2009-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

WoW

Tycka vad man vill om Wolrd of Warcraft, men jag har alltså hamnat i det träsket nu. Det var min kära pojkvän som tyckte att jag också skulle börja spela, efter att vi hade flyttat.

Sagt och gjort. Jag har tagit över hans gamla account nu, och det var faktiskt underhållande. Ni får tycka vad ni vill, men jag tror att det kan vara kört för min del. Jag är nog ganska fastklistrad nu. Dock verkar det inte som att mysen uppskattar det lika mycket som han trodde att han skulle göra. I alla fall inte när jag sitter och ropar "Igen! Igen! Ställ oss i kö till Battleground igen!" medans hans dator fortfarande laddar, och han inte kan åstadkomma ett skit.

Han betalar mitt account. Han köppte RAM-minne åt min dator för att WoW överhuvudtaget skulle fungera som det ska, och så biter det honom själv i röven. Mer än den gången han gjorde av med pengarna, alltså. Jag lider med dig, mysen stackaren. Jag ska försöka lugna mig. Lite.

- Kan vi köpa mic åt mig nu, så jag...

Skrivet av Aupendi, 2009-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har blivit frågad om jag läser mogis.se eller kenzas.se, (observera gärna reklamen som inte behövs men som de får ändå), vilket jag inte gör, men jag var tvungen att kolla runt lite snabbt just eftersom jag blev tillfrågad. Man vet ju aldrig vad man missar, liksom. Och i dethär fallet visade det sig att jag tycks missa en del modebloggning. Som jag förövrigt tror att jag kan vara utan.

Inget ont alls om någon av de här två tjejerna, absolut inte! Jag tror bara inte att det är något för mig. Och ja, ni har så rätt så. Det är för att jag är kass på mode. Jag bryr mig knappt om någonting i modeväg alls, to be honest. Dels för att jag helt ärligt och uppriktigt inte har råd att spendera pengar på allt det lyxigaste, och dels för att jag inte känner för att göra det.

Jag förstår mig inte riktigt på modebloggning. Jag gör bara inte det. Det är inget för mig helt enkelt. Det är tur att vi har så många andra som kan göra det istället, för...

Skrivet av Aupendi, 2009-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

Då har jag surfat på Aftonbladet igen, ja. Och som vanligt har jag fastnat för något som gör mig arg. Idag är det någon dum människa som tror sig veta allt om relationer.

"Receptet för långvarig kärlek
Så här gör ni – punkt för punkt
Bland andra ingredienser för långvarig kärlek ingår också en åldersskillnad på två år och två gemensamma hobbies. Paret ska dessutom säga ”jag älskar dig” till varandra minst en gång om dagen, och ha sex tre gånger i veckan. Andra viktiga punkter enligt sajten är:
- Två romantiska middagar ute varje månad.
- Att mysa i soffan tre kvällar i veckan.
- Tre telefonsamtal, mejl eller sms på jobbet.
- Gemensamma hobbys är bra, men det också viktigt att bibehålla sitt oberoende. Därför är två kvällar ute med vännerna i månaden önskvärt.
- Vänta två år och två månader med att få barn.
"

Så, tillåt mig nu att även ta med några kommentarer till artikeln.

"Så gör ni punkt för punkt för att...

Skrivet av Aupendi, 2009-03-11

Visa hela (3 kommentarer)

Jag hade ingen aning om att jag hade bilder ifrån inflyttningsdagen, men se det hade jag, så här kommer dom, lite i efterhand.Sara & David.


Linda, Viktor (bebisen), David, Michael a.k.a Mysen.


Men vadå? Alla måste väl äta. Ursäkta så mycket att det var enda gången jag fotade..

Skrivet av Aupendi, 2009-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tänkte bara styla lite, och skryta om hur coola vi är.

Såhär stilig är nämligen min mys.

Skrivet av Aupendi, 2009-03-10

Visa hela (0 kommentarer)