En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ayas Budo blogg

När förvirringen inträffar....

  • suck *

Var och tränade igår...
Har liiite lätt träningsvärk i kroppen idag då jag åkte på en hel del stryk, men det är inte så farligt. Jag tycker att det är ganska så skönt att känna sig sådär lagomt "dagen-efter" mör.

Nä..
Jag tycker inte att träningen gick sådär bra som jag önskar att den hade gjort såhär pass nära en gradering, men på samma gång så borde jag ha varit medveten om att det skulle bli så också. Faktiskt så är det mer regel än undantag.
Jag blir förvirrad, helt enkelt.
Det känns som att jag håller på att glömma bort precis allt som jag tränat på. Instruktören kan stå där och tala om för mig exakt vilken attack det är, försvaret och fasthållningen och för min del så skulle han kunna ha dragit detta på en blandning av grekiska, hindi och latin. Jag fattar inte vad det är jag ska göra och detta trotts att jag tränat just den tekniken ett hundratal gånger. Men, nej...
Igår var en sådan gång..
Och när jag väl har fått grepp om vad det är jag ska göra, så glömmer jag bort små, men sååå viktiga detaljer att tekniken inte riktigt eller inte alls fungerar som den ska.
..och så dessa slag och sparkar..
...och kast och fall...
Jag tror att jag håller på att bli galen!!!
Hur i helvete ska det här gå?!
Just nu känns det som att jag lika gärna kan lägga av och träna för gradering för jag kommer inte ihåg någonting och jag kan ingenting, fast jag har tränat på det.
IDIOT!!!!

Ja.. Jag känner mig som en totalt talanglös idiot. Varför lägger instruktören energi på att försöka hjälpa mig när det inte blir bättre alls?
Men de var väldigt snälla och omsorgsfulla hela träningen. Så jag kan absolut inte säga att det hela beror på instruktörerna. Det beror bara på mig.

Angående min kasträdsla så var det en som kom med förslaget att jag skulle testa hypnos för att bli av med den.
Ärligt talat så vet jag inte riktigt hur jag ställer mig till det...
Jo, kasträdslan är ett stort problem, ett jättehinder eftersom den bara har blivit värre och värre. Nu behöver jag bara tänka på att bli kastad så börjar jag nästan att hyperventilera. Men jag vet inte om jag är redo för att testa hypnos...
Önskar att det fanns ett annat sätt.

Nåja...
On the upside of things...
Jag blev ryckt av instruerande instruktör på uppvärmingen igår och körde den med honom. Kan säga att under mina år på mattan ( och det är i alla fall fler än fem ) så har jag aldrig tränat med honom. Så det var en helt ny upplevelse...
Det är inte det att det kanske aldrig funnits möjlighet eller tillfälle förr. Det är nog snarare så att jag har hållit mig undan ifrån att träna med honom, liksom smugit undan bara för att jag är osäker på honom. Men igår kom jag inte undan med det. Jag var dessutom den enda i min bältesgrad på mattan så det föll sig kanske ganska så naturligt att jag körde med instruktören.
Men riktigt kul var det och nyttigt för mig. Jag kommer nog inte att försöka smyga undan igen...kanske...

Oj... Vad mycket trevligt, underbara och roliga människor det finns på mattan. Jag är glad att jag kan kalla många av dem för mina vänner.

//Aya

Skrivet av Aya, 2012-10-24 09:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?