En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Becca

BECCSON

Litteraturprojekt

Uppgift 2
Hej hopp!
Nu har jag läst till sidan 110 och ska göra en jämförelse mellan min fortsättning och den riktiga fortsättningen. :)

Min egen fortsättning var inte särskilt lik den i boken, inte överhuvudtaget faktiskt. Jag tyckte att boken var lite seg och att det inte hände någonting därför dramatiserade jag min fortsättning med att det blev bråk. Inte nog med bråket så kom polisen också så det blev lite spänning.

I den riktiga fortsättningen så fortsatte det ungefär som innan, segt. Min fortsättning gick mycket fortare fram än vad det gör i boken. I boken går tiden långsamare och allt är mycket mer noga beskrivet. Det är inte lika dramatiskt som i min fortsättning.

I den riktiga fortsättningen verkar det som att han håller på att bli kär och det tycker jag är kul. Det var nåt jag inte trodde skulle hända. Jag trodde inte att det skulle bli som i min fortsättning heller i och för sig men ändå.Min fortsättning var mer det jag ville hända och inte det jag trodde skulle hända.

Jag tycker inte det fanns några likheter mellan min text och det som händer i den riktiga fortsättningen. Jo, kanske att han sätter sig och pratar med Dalanda. Jag tror inte att det jag skrev hände för att det var för dramatiskt. Min fortsättning hade inte riktigt passat in till den början det var i boken.

Jag tycker iallafall att boken börjar bli bättre nu även fast den fortfarande är lite seg. Det var allt jag hade att säga. Tjingeling!

Skrivet av Becca, 2007-04-06 23:09

Bra att du tycker den börjar bli bättre! Du motiverar din förra text på ett bra sätt, vilket ger ytterligare en dimension till din text. Mycket bra!

/Carim

Skrivet av cecilia, 2007-05-07 15:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?