En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Beccan

Underbara.

Rebecca Holst.

Ett nytt år är här och det ska levas!

Ha ha ha
We're gonna rock and roll
Ra Ra
Alright I drink more than you
I party harder than you do
And my car's faster than yours too.

So I'll cash my cheques and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm f**ked because
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can!

nu var det länge sen jag skrev, hade nästan glömt bort att jag hade en blogg.

Det händer väl inte så mycket.. tror jag förutom att jag är ruggit jävla pisst! jag HATAR fia med knuff!!!!!!!!!!!! blir så förbannad!!

I torsdags var det krogen som gällde .. sen igår gick jag upp för vi skulle spela teater klockan 10, det var roligt! men det var roligare i torsdags när vi gjorde det.=)
Sen på kvällen va vi ut, jag gunzan majzan carro madde martin det va roligt det med =P wohoo.

pengar pengar pengar hatar pengar.
Man kan ju inte göra nånting .

jag ska iaf göra popcorn snart och städa mitt rum och åt fiskarna jobbigt!men kul när det blir rent och fint =) känner mig konstig...

jaja jag orkar inte skriva man vet ju aldrig va man ska skriva. blabla hej.

Skrivet av Beccan, 2007-03-17

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan.

Denna helg har jag lyckats kommit ihåg nästan allting tror jag ;) det var skönt!
jag och carro har festat järnet! och vi har haft kul! haha.Vi har svullat för mycket denna helg tror jag, chips mera chips melon,fast de e ju nyttigt. godis riskakor dipp... oh my..
Det blev inte många timmars sova heller men det tog jag igen idag super skönt!!

för övrigt så färgade jag håret på brorsan igår och klippte han.. det vart ju gulligt ;) får väl se vad mamma säger nu när han kommer dit,hon pissar väl i byorna haha.she dosen't know ;)

Imorgon ska jag börja jobba
kuuul när man trodde man skulle få lov och allt vettu
andersberg tellus men det ska bli skit kul anita är ju där :P woohoo!!!pulkarace åka skridskor och ha mys skulle vi ha :) låter helt okej i mina öron :P mer än ok!
Mackan jobbade oå där sa fred så han skulle se till satt jag skulle jobba haha, mm hämta kaffe hämta de, men tur att han inte e bossen då så ja behöver inte gö ett skit HA! ;D

ne nu...

Skrivet av Beccan, 2007-02-26

Visa hela (0 kommentarer)


lika tråkigt som vanligt när man sitter här i skolan.
Snart har vi mentorstid, helt onödigt tycker jag när vi har det varje måndag..Zzzz alla vill bara gå därifrån.

I helgen vart det fest torsdag fredag.. asså jag fattar inte vad hände?
vart jag så jäävla packad? jag kommer inte ihåg nånting, en liten varningsklocka slår kanske ska dricka mindre nästa gång haha. Men alla andra kommer inte heller ihåg nåt nästan så jag är ju inte ensam ;)
men det är så sjuukt jobbigt när man inte kommer ihåg nånting dagen efter och man börjar tänka, fan undra vilka som har sett en när man har gått omkring där och yrat själv. Pinsamt det är vad det är!! ush och blää.. Fyy Beccan fy! Måste göra en icke repris på den här helgen då jag får komma ihåg lite mer.Det är ett måste.

Dålig sändning!Det hatar vi!!bryts bryts bryts men vi får hoppas att det går bättre idaag !så man kan ha ett riktigt samtal.Utan störningar i luften ;P
men jaadu jag hoppas det går bra...

Skrivet av Beccan, 2007-02-19

Visa hela (0 kommentarer)

nu var det ett tag sen känns det som dags för lite uppdatering igen kanske.

Jag har varit sjuk sen i torsdags och jag är inte bättre än det känns förfärligt + på det har man en kärring här i huset som alla hatar och jag hoppas hon drar!jävla fitta, ursäkta orden men dom är dom rätta. hoppas hon stannar i sthlm nu länge så man slipper se henne. Ja och gunilla var fresten hos polisen i torsdags jag trodde jag skulle dö kunde knappt gå hade feber hosta ont i halsen ... så satt vi där, ja ni får inte tro att vi har gjort nåt så är det inte.

Jonathan fyller 16 idag :) lillgubben börjar bli stor =)
farmor och mormor kommer väl senare och kärringen vågade inte va kvar så hon drog haha.

ne vet inte vad jag ska skriva är så jävla förbannad vad ska man göra?

anna åker till fjällen idag och kommer hem i maj...............................kuuuul nej, åååh vad tråkigt!!!

åh orkar inte gö nånting ligger bara här i sängen och ruttnar och allt är sååå...

Skrivet av Beccan, 2007-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

När man är ledsen, så får man se ut hur man vill


It's gonna take a long way to happy

Skrivet av Beccan, 2007-01-30

Visa hela (0 kommentarer)


Det här har varit en jobbig vecka!Det finns ingenting som kan göra den ogjord och jag står själv för mina handlingar det jag gjort.
Begravingen var värst men allting tillsammans vart bara till en stor fet röra! Någonting som jag inte ville skulle hända hände.Och nu får jag själv ta konsekvenserna.

Jag och anna var ut igår, jag satt på hennes jobb och drack cider och öl medans hon jobbade ashlet av sig, stackars gumsi ;/ dom är bra dumma!vi gick till nivå för det var en sån stooor kö in till hartan.. men det vart roligt ändå =P förutom att min bricka till jackan försvann och jag lärde vänta tills alla andra hade gått hem innan jag fick den, Fitta!! Så då missade jag också bussen HEM,svin! så jukka fick skjusa hem mig.det var jätte snällt!! =) det tackar vi för!!Så jag kom hem tryggt ändå =P

Idag har jag städat som ett as!ush,men när jag kommer igång kan jag knappt sluta städmani.......en mycket allvarlig sjukdom.Kommer den nånsin att kunna...

Skrivet av Beccan, 2007-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

Säg inte, att ingenting
blir kvar
av den vackraste fjärilen
livet gav.
Säg inte, att vingarnas färg
bleknar bort
och försvinner i vinden
som stoft, som stoft.
Om fjärilens kropp
måste gömmas i grav,
är ändå den svindlande
flykten kvar!

Skrivet av Beccan, 2007-01-26

Visa hela (0 kommentarer)


Jag sitter i skolan som vanligt själv är jag också för den delen..linda gick hem hon skulle titta på hur hennes mamma hade klippt sig haha. och har tråkigt,nu hör jag Lindha utanför här.. orkar inte öppna dörren muhehe.

Mat.
Det finns verkligen så äcklig mat som fiskburgare.. urk! Jag tog vegitariskt ist men det var ju bara ännu äckligare! =O Leverbiff är också äckligt tur att man inte får det i skolan!! Jag är sugen på takos.. MMH! :P
Igår var jag hemma från skolan eller hemma å hemma jag sov hos gunilla vi gick och solade vid 11 hehe sen gick vi på stan köpte korv att snaska på sen åkte vi hem till mig, åt pyttipanna, pitt i panna som david säger haha sen säger jag inget mer.
Sen åkte vi till max, köpte chili cheez eller hur det stavas sen åkte vi till valbo sen gick vi och fikade med Carro :P det var skojjsigt faktiskt =) vi tog varm choklad det är ju så kallt ute så man måste värma sig.Men fan vad dyrt allting ska vara? but why?.. lixom varm...

Skrivet av Beccan, 2007-01-23

Visa hela (0 kommentarer)