En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Beebis

Sophie .

tiden kan inte tas tillbaka .

jag tror faktist att man ska ta det man vill ha. Och nu är det du som har det som jag vill ha.
Så i natt ska jag stjäla det. Att du kommer det, Det tror jag inte på. Jag vet vad du heter. Ja vet var du bor. Finns inga hemligheter, för stan är inte stor. Jag väntar tills det har mörknat.
Ser du en skugga i ditt rum nånstans håll i dig. Finns bara du som har det, Det är en raritet. Jag lovar att jag sparar det hos mig i evighet. Jag tar det innan det ljusnar. Och aldrig någonsin lämnar jag tillbaka ditt hjärta. I morgon när du vaknar så kan jag tänka mig att det är mig du saknar. Jag väntar här på dig, Jag tror faktist att man ska ta de man vill ha. Gör man det för kärleks skull brukar det gå bra. jag väntar tills det har mörknat. Ser du en skugga i ditt rum nånstans, Håll i dig.

Skrivet av Beebis, 2008-12-10

Visa hela (0 kommentarer)

Du sådde ett frö av hat i mitt hjärta, Första gången du orsakade mig smärta. Var eviga dag som går hatar jag dig mer och mer. Du stal min kropp, Du stal min skäl. du fick mig att tro att det inte fanns nått hopp.

Skrivet av Beebis, 2008-12-09

Visa hela (0 kommentarer)

Ser du den olykliga, Rädda flickan ? Ser du sorgen, Smärtan som strålar ut ur hennes ögon ? Ser du hur hon kämpar, Ser du hur hon plågas med ändå kämpar ? Hör du hennes rop på hjälp ? Är det någon som ser, Som hör ? Flickan tror sig vara osynlig, Ingen frågar, Ingen verkar bry sig. Hon går mot solen som lyser starkt och utstrålar värme. Hon känner hopp och börjar springa. Men solens strålar värmer inte. Dom når inte in till henes frusna, Rädda hjärta. Hon stannar upp och ser sig omkrong. Tårarna börjar rinna sakta ner för hennes kinder. Dom ovälkommna tårarna bränner som eld. Hon blinkar, Sväljer för att försöka få kontroll över situationen, Över livet. Det gör ont i hennes själ, I hennes kropp. Hon vill bli fri, Fri från minnena som ständigt återkommer dag som natt.

Skrivet av Beebis, 2008-12-08

Visa hela (0 kommentarer)