En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Tankar om händelser i tiden


"Vi måste tyvärr avboka din tid imorgon klockan 11 eftersom du har obetalda räkningar. Du är välkommen tillbaka när de är betalda". Ponera att du promenerar längsmed trottoaren, och en person framför dig säckar ihop i hjärtattack: Du ringer 113, men i stället för ambulans kommer sophämtaren och kör personen på soptippen eftersom han/hon inte betalat alla sina räkningar hos landstinget. Kan det bli mer judiskt än så? Svara på det alla ni judar där ute. Jag modererar INTE, så det ni skriver får stå tills att ni själva tar bort det (eventuellt) eller internet själv hamnar på tippen. Eller ännu bättre: Skulle det varit så i Israel? Milda makter vad jag hatar det här landet, Folkrepubliken Swedistan.

Skrivet av Bergatorparen, 2013-11-19

Visa hela (2 kommentarer)

TV avgiften är en plåga som tar pengar som skulle kunna användas bättre än att förse Sveriges motbjudande övre medelklass med de megafoner de använder för att hamra hem sina vidriga politiskt korrekta budskap. Sverige är en roffarekonomi där lata slaskar sitter på sina fläskiga svenska arslen och bara tar ut av det som alla andra försöker lägga in.

Jag är född och uppvuxen i Norge, men där måste man vara mångmiljonär för att kunna leva om socialen skall undvikas. Jag skulle kunna såga Norge sönder och samman, vore det inte för att Sverige är värre: Där norrmännen är rakt på sak, undanhåller svensken den raka sanningen. När jag kom hit för 12 år sedan, hade jag pengar och skaffade hus och bil. Nu är bilen borta. Jag har blivit plockat ren under de år jag levd här, och jag har börjat hata Sverige innerligt. Man inbillar omgivningarna att man har en så fin välfärd, men sanningen är att välfärden har gått...

Skrivet av Bergatorparen, 2013-07-21

Visa hela (2 kommentarer)

Svenska Kyrkan erkänner INTE de böner som bes i detta program.


Skrivet av Bergatorparen, 2013-06-10

Visa hela (1 kommentar)

för att ha smugglat in methamfetamin i Malaysia. I PK media är han bara "den 44 årige svensken", men i en Malaysisk tidning fick jag reda på HUR han ser ut och VAD han heter:
http://www.nst.com.my/nation/general/swede-gets-death-for-drugs-1.253924

Linbark: You shall hang by your neck till you are dead. You have wrecked the last Life in your carreer.
Och OM någon jourmalist läser detta: Hota med polisanmälan allt ni vill - jag skall publicera dessa via malaysiska medier så folk där nere får se vilka ni förbannade såkallade journalister i Sverige är.

Skrivet av Bergatorparen, 2013-04-12

Visa hela (1 kommentar)


Skrivet av Bergatorparen, 2013-03-10

Visa hela (1 kommentar)

... och lyssna på Alex Jones - oavsett vad du tycker om honom. Det han säger här stämmer verkligen och mörkas ner i svenska medier som i stället kör den politiskt korrekta linjen. Vakna!


Skrivet av Bergatorparen, 2012-12-01

Visa hela (0 kommentarer)

... de behöver de som bor här? Eller kanske de beställde via heta linjen?

Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-29

Visa hela (1 kommentar)

Dr. David Duke är en mycket kontroversiell figur i USA och resten utav västvärlden för sina kritiska åsikter om sionism, judisk agenda och ifrågasättande av Förintelsen den Heliga och Allsmäktiga. Men lyssna på vad han har att säga, och fråga dig: Kan detta faktiskt tänkas vara fallet? Tänk själv. Det är, än så länge, fullt lagligt och det krävs ingen högtidig behörighet för att göra det - hur osvenskt det än är:


Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-24

Visa hela (0 kommentarer)