En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Littorins presumtiva brott

Taggar: politik brott nyheter dator littorin avgång aftobbladet sexköp


Från Flashback

Vi vet alla var Aftonhoran – jag menar Aftonbladet står politiskt, och tydligen skyr de inga medel för att misskreditera en man som har problem så det både räcker och blir över redan. Men det är typiskt för socialister: Man sparkar allra helst den som ligger nere, eller håller på att falla. Att socialister sedan skyddar mobbarna och stigmatiserar deras offer, ser vi dagligen i den svenska skolan. Därför kallar jag socialismen för en irrlära på lik linje med Islam, den senare bedriver ju klappjakt på alla som vågar stå upp emot dem.

Det är bedrövligt att den rödgröna sörjan har så lite till politik att man måste ta till sådana lugubra medel för att sänka en politisk motståndare. Tyvärr verkar det som om att de som varnade för att årets valrörelse skulle bli hård och smutsig får rätt. Jag hoppas folk inser att detta är ett påhopp från de rödgröna, och att det beror på att den politik de rödgröna har att erbjuda inte ens är soppa på en spik. Det har varit krigsrubriker varje gång de har kunnat enas om något – vilket inte precis skvallrar om att de har så mycket till gemensam plattform.

Jag skall inte precis påstå att jag har så mycket över för någotdera alternativet, men rätt skall banne mig vara rätt: Skall man fälla en politisk motståndare, så skall det ske med att ställa upp politiska argument – inte med att med att sticka en dolk i ryggen på honom. Ett fyra år gammalt, presumtivt sexköp gör ingen glad. Det vore önskvärt att svenska medier tog i de yrkeskriminella med samma hårdhandskar – vilket vi ju vet att de inte gör, tvärtom. Jag vill uppmana alla som tycker det sätt som Aftonbladet förfarit på är vidrigt, om att sympatirösta på Moderaterna. Sossarna bör inte kunna hösta någon profit av sådana bakhållsangrepp.

Expressen
Aftonbladet
Dagens Nyheter

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-08 16:49

Rör det sig om sexköp?

Skrivet av Diana, 2010-07-08 17:39

Aha, jag har inte hunnit med Flashback idag. Om det är så, är det riktigt dåligt av AB.

Skrivet av Diana, 2010-07-08 17:49

Skrivet av ut med snuskgubbarna, 2010-07-08 19:49

Skrivet av ut med snuskgubbarna, 2010-07-08 19:49

<I>"Skall man fälla en politisk motståndare, så skall det ske med att ställa upp politiska argument – inte med att med att sticka en dolk i ryggen på honom. Ett FYRA ÅR gammalt, presumtivt sexköp gör ingen glad."</I>

Du är rolig du. Känner du till den där liknelsen om stenar och glashus:
http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/sahlin-fortal-sparad-till-moderat_4935133.svd

Med din logik måste vi alltså alla stödrösta på sossarna nu egentligen, eftersom den skiten bevisligen gick att spåra till moderaterna.
Att Littorin skulle köpt sex däremot - det ryktet är det lustigt nog bara DU som sprider just nu.

Skrivet av LOL, 2010-07-08 19:50

Svar till LOL:

Inte bara jag. Kolla Flashback, du!

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-08 19:59

Flaschback = sanningen? Eller skitprat?

Skrivet av gäääsp, 2010-07-08 20:06

Ska man stödrösta på Moderaterna för att en moderat minister har begått ett brott? Vad är det för dumheter?

Skrivet av Hanna, 2010-07-08 20:07

Jo, det är ju alltid lite mindre brottsligt om en moderat utför brottet än om en sosse gör det. ;)
Typ: 'Äääääsch, det var väl inte så farligt?

Skrivet av gäääsp, 2010-07-08 20:10

Ärligt talat gottfolk: Jag uppmanade till stödröstning därför att man använder oschyssta medel. Det spelar ingen roll VEM som använder medlen. Vad jag säger är: Det skall inte vara lönande att dolka någon i ryggen.

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-08 20:18

Stödrösta kommer jag inte att göra, men det sänder verkligen fel signaler att avgå nu. Ska vi bara ha fläckfria poliker och ledare? Hur många dugliga människor som skulle göra jobbet 100 gånger bättre sorteras bort då - nu? Att ha begått ett brott, ett mindre allvarligt sådant förstås, innebär ofta att man kommer till insikt om en mängd saker, inte bara om sig själv, utan om samhället och om hur människor fungerar, dyrköpta insikter som de som inte gjort en fluga förnär aldrig får. Vad mycket bättre samhället vore om det fanns fler sådana på höga poster, fler som har haft något att ångra och som och fått ta konsekvenserna av det. Reinfeldt är skolexemplet på motsatsen, helt utan den sortens insikter och intuitioner som ledare bör ha.

Skrivet av junne, 2010-07-08 20:35

Svar till Junne:

Jag tror inte i och för sig att det var påståendena om brott som fick Littorin att avgå, men snarare summan av allt han varit genom med skiljsmässa, vårdnadstvist, fyra år kantade av stenhård kritik av jobbet han gjort som arbetsmarknadsminister och nu detta. Sant eller inte, det bevisar bara att Littorin inte är Stålmannen, men en vanlig människa-

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-08 20:41

Jag tror att Littorin har blivit antastad på krogen och misshandlat någon, sedan haft mailkontakt med denne.

Skrivet av Jussi, 2010-07-08 20:58

Svar till Jussi:

Det drä låter precis så vansinnigt att det kan vara sant :D

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-08 21:28

Kan någon förklara för mig som är bosatt utanför Sverige - där sexköp inte är kriminaiserat - hur ni tänker? Är det så att den svenska staten liksom äger den prostituerades kropp och vet bättre än denne vad som är bra? Om någon tycker om att ha ofta sex och är villig att dela med sig av den glädjen till andra, som av olika skäl (tvingas) leva solitärt och därmed i praktiken ofta i celibat - så tillfogar köparen eller säljaren verkligen samhället en skada?

Att sedan människohandel och koppleri är avskyvärda brott är en helt annan sak. Jag talar nu om frivillig affärsverksamhet från båda hållen.

AVSKAFFA SEXKÖPSLAGEN! I DEMOKRATINS NAMN.

Skrivet av Tuffe, 2010-07-08 21:30

Vilket jävla svin han är! Utnyttja barn på det sättet! Det är fan sjukt! Den där Lindberg är en jävla skit kan man säga!

Skrivet av Insider, 2010-07-08 21:43

Svar till Tuffe:

Sexköpslagen instiftades av feminsterna i syfte att avskaffa prostitution eftersom detta, enligt deras uppfattning, skulle göra det svårare att utnyttja kvinnor i allmänhet, och unga tjejer i synnerhet, sexuelt i syfte att tjäna pengar på det - alltså hallickverksamhet och i många fall även trafficking. Att detta sedan drabbar kvinnors förfoganderätt över egna kroppen, och val av försörjningsväg, tror jag inte att feministerna offrade en tanke när de lobbade för sexköpslagen. Så tokigt kan det bli: När det gäller sex, förfogar Staten över kvinnans kropp, i abortfrågor förfogar hon själv över sin kropp. Förstå det den som kan.

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-08 21:43

Vi kan väl för fasen inte ha kriminella ministrar? Vakna..halva ursprungliga regeringen har ju gjort bort sig gång på gång. Moderaterna ersätter med Billström som konsekvent inte betalade tv-licens bara för att han inte gillade public service. En brottsling till.

Skrivet av Tomraw, 2010-07-08 22:48

Fan, nu får det räcka med horeriaffärer bland de borgerliga! Det är bara till att titta på forumet Flashback, någon mera borde avgå! Fy fan säger jag!!!

https://www.flashback.org/p11908460#p11908460

Skrivet av Vän av ordning, 2010-07-08 23:00

Svar till Tomraw och Vän av ordning:

Det är svårt att inte hålla med er, men faktum är att samhällsmoralen har förmultnat så mycket här i Sverige, att det skulle krävas ett detektivarbete utan dess like för att hitta fläckfria kandidater. Åt andra sidan: Skall du handla en pall pellets, så blir du kreditprövat, men skall du bli minister? Kanske det vore på sin plats att låta politiker genomgå samma prövning?

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-08 23:15

Är det här festen är? Jäklar vad kommentarer du får :)

Skrivet av Diana, 2010-07-09 01:10

Han blev ertappad med 2styck TOBLERONE på nk-varuhuset men blev bara dagsbot som straff.... Nu efter sina mona-uttalande känns det mindre bekvämt o sitta kvar...

Skrivet av förorten, 2010-07-09 02:54

Varför lägger du ut flashback-notisen, om du inte vill sprida mer dynga?

Skrivet av monika, 2010-07-09 09:59

Har ingen aning om vad Littorin misstänks ha gjort, men i bloggen utgås det ifrån att han köpt sex. Att stödrösta på moderutterna eftersom en minister blivit ertappat som horköpare? Det var fan i mig det absolut dummaste jag har hört! Uppdagas det att en minister är sexköpare ska han naturligtvis hängas ut! Han är minister för fan, han förväntas ha koll på lagar och förordningar. Och så ska det vara.

Skrivet av helahammarby, 2010-07-09 10:40

Men vad i helvete! Nu har jag varit inne på FB igen och det verkar som om Ulf Adelsohn också figurerat i ljusskygga utredningar. Han anses ju ha blivit någon sorts gudfader på Hall-anstalten när han åkte in på ett tioårigt fängelsestraff mellan åren 1991-2001 för mordförsök på några av frontfigurerna i proggbandet Blå Tåget. Som jag ser det är det en allmänt utbredd missuppfattning att han skulle ha varit landshövding i Stockholms län under den här tidsperioden... en ren myt!
Men man kan ju tro att fängelsevistelsen avskräckte honom från vidare brottslighet, men efter ett rått överfall på Mikael Alonzo så dömdes han ju till samhällstjänst på SJ. Där är han väl förresten fortfarande kvar om jag inte är helt felinformerad. Sånt jävla pack, skönt att det snart är val igen.

Skrivet av Vän av ordning, 2010-07-09 11:43

Svar till Helahammarby:

Går du lite högre upp i kommentarfältet, ser du att det finns en annan som hade samma invändning, och jag kan enbart upprepa vad jag sagt tidigare: Man skall inte stödrösta därför att man anser att ministern begått brott, men för att man anser att han utsatts för ett påhopp och blivit utsatt för oschysst behandling av ett socialdemokratiskt media. DET är min poäng. Sådana tilltag skall INTE löna sig.

Annars håller jag med Vän av ordning: Det ÄR skönt att det snart är val igen. Det behövs förändringar i politiken och persongalleriet.

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-09 14:22

Typiskt moderat "livstil" -Egoism!

Har du inga kvalifikationer som duger - Köp en examen!

Tycker du inte om att betala skatt - Tänj på gränserna, lite över gränsen-inga problem!

Vem minns inte ministrarna som skatteplanerade (LOL!) med fastighetsköp i företag som "Moonshine", Sunlight" för mångmiljonbelopp. Samtidigt hade man inte råd att anställa barnflicka...

Jag har sett många fuskande moderater- "Pengakåta" med rymligt samvete och förakt för svaga människor.

Skrivet av Äckliga moderater, 2010-07-09 14:27

Betreffande Ulf Adelsohn: Jag tror nog Vän av ordning är LITE felinformerat.

http://www.ne.se/ulf-adelsohn

Skrivet av Bergatorparen, 2010-07-09 14:35

Könskvotera! Lika många kvinnliga som manliga sexköpare i en regering! Beatrice Ask ser ut att behöva ett ligg.

Skrivet av GP, 2010-07-10 08:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?