En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

9/11 bluffen rullar vidare.

Taggar: sanning bush historia usa terror attack konspiration cia dödsfall new 11 september york george w fiktion

Det lidelsekapital som George W skaffade USA denna dag för 10 år sedan, kommer aldrig att ta slut. Det är som andra världskriget och Förintelsen den Allsmäktiga och Heliga. Ända sedan freden (?) 1945 har det skapats miljarder kilometer film, både såkallad dokumentär och fiktiv, tallösa TV serier, böcker i miljontals titlar på världens alla språk inom alla genrer från underhållning till indoktrinerings-, jag menar skolböcker, givetvis. Det finns bara EN giltig åsikt om den skamplätt som andra världskriget är, och det är den som formulerades av de krigsförbrytare som INTE dömdes i Nürnberg, men hyllades som vinnare och hjältar och som DÖMDE i Nürnberg. Sanningen om andra världskriget är så smutsig och nedrig att man kan få kräkningar vid blotta tanken. Sanningen för att göra det så rumsrent det går, är att ingen som deltog i andra världskriget var hjältar. De var skithögar alla som en utan undantag. Den som slaktar ner medmänniskor i miljontals med rått bevåg, är ingen hjälte. Det var två brottssyndikat som stod mot varandra, och det värsta av dem vann. USA begick det ultimata folkmord i Hiroshima och Nagasaki. Man sparade inga liv på det viset, man ökade bara lidandet för miljoner oskyldiga civila som fick leva med osäkerhet, drabbas av strålningscancer och föda missbildade barn i decennierna som följde. Sedan drabbade man samman med kommunisterna i Korea och Vietnam. Man lämnade halvgjort jobb i Korea, medan Vietnameserna sparkade deras enorma amerikanska arslen ut så skjortan stod rakt ut efter dem. I Korea, Vietnam, Laos och Kambodja lever än människor som bär märken efter amerikanarnas napalmbomber. Napalm är aluminiums tvål och bensin. Detta gör att skiten brinner även under vatten och i vakuum. Människor i de områden som USA’ s bombplan bombade med napalm dog en fruktansvärd död.

På början av 1960 talet såg USA sig gröna på att Castro tog makten på Kuba, och utvecklade en plan som innebar att man skulle frisläppa bakteriologiska vapen på sin egen befolkning och skylla ifrån sig på Kuba. Man beräknade att 5 – 6 000 människor skulle dö, och att det skulle vara tillräckligt för att legitimera väpnad aktion mot Kuba för att ”återupprätta frihet, demokrati och mänskliga rättigheter”. John F Kennedy tyckte så illa om planen att han instruerade CIA om att glömma det hela och hitta på något som inte innebar att döda oskyldiga civila. De tänker fortfarande – och har fortfarande inte hittat lösningen. Castro fann situationen så hotfull att han ingick allians med dåvarande Sovjetunionen, vilket så småningom ledde till missilkrisen. Åter igen var det JFK som räddade situationen genom att vara mer människa än amerikan. Han hittade en diplomatisk lösning som gjorde att alla parter kunde gå därifrån med äran intakt. Inte konstigt att CIA fick honom skjuten. Att ha en människa i Vita Huset, blir det inga testosteronstinna hjältar av. Vilket vi sett under de snart 50 år som gått sedan JFK brutalt mördades i Dallas.

USA’ s utrikespolitik har i alla år varit en smutsig affär som saknar både finess och statsmannaskap. Det är ungefär som de bilar och motorcyklar man skapar på ”dokumentärkanalerna”: Massa bling, men inga instrument och ingen ljuddämpare. Syftet helgar medlen oavsett. Det har kommit fram att NATO har kapat och bombat skolbussar i Europa under kalla kriget för att kunna få kommunisterna att stå fram i ännu sämre dagrar än de gjorde i utgångspunkten. Människor försvann utan spår efter avslutat militärtjänst. Summerar man ihop de dödsfall som USA förorsakad sedan andra världskrigets slut, så blir 9/11 ingenting. USA’ s bristande respekt för andra människor, deras liv, säkerhet, medmänskliga rättigheter, kultur och juridiska rättigheter är vad som gjort att USA verkar stå i skottgluggen titt som tätt. Deras förljugenhet har gett upphov till konspirationsteorier, och deras brist på moral och pålitlighet gör att med dem som vänner, behöver man definitivt inga fiender. Fråga bara engelsmännen, och varför inte norrmännen. I Latin Amerika är det inte få som börjar läsa från evangeliet som inte kom med i Bibeln när USA kommer på tal. De har understödd statskupp mot demokratiskt valda myndigheter och insatt despotier som var Washington trogna för att säkerställa att USA’ s näringsliv skulle ha carte Blanche. Som grädde på moset gjorde Hollywood på den tiden det begav sig filmer som framställde amerikaner som räddningsmän och välgörare som ställde till rätta det andra ställde till.

Storpolitik har alltid varit en blodig affär. Blod kan gå an, men skit är värre och amerikanarna har förvandlad den globala politiska scenen till en ända enorm septiktank. Med tanke på deras leverne och fysiologi, är det kanske inte förvånande?

USA som nation har uttalade narcissistiska drag. Deras självviktighet övergår även Vatikanens och det vill inte säga så lite. Man strör om sig med död och lidande, men gnäller om ett påstått terrorattentat som kostade som mest 2700 liv. Många flera har dött i Afghanistan och Irak. Nu är det Libyen som hamras, och efter det: Syrien? Då är det ingen penningbrist. När skall någon gå ner på knä, titta amerikanarna i ögonen och säga åt dem att nu räcker det? Eller är det så att man står ut med kofösarna från Bibelbältet bara därför att alternativen är så mycket värre? Det verkar hursomhelst vara klassad som ”above top secret” - så det lär vi inte få veta på laglig väg.

Om vi tittar på 11 september, så är frågan: Skulle inmarschen i Afghanistan varit politiskt möjlig utan det påstådda terrorattentatet? Varför skulle man in i Afghanistan överhuvudtaget? Svaret är att det genom detta klippiga, fattiga landet planeras en olje- och gasledning som talibanerna opponerade sig emot. Det har gåtts flera turer om denna ledning som anses ha stor betydelse för USA och EU, som både vuxit ut ur sina egna skor energimässigt. Länderna i området, som inkluderar många före detta sovjetrepubliker, är angelägna om att det skall bli av. Med USA marionetten Karzai på plats i Kabul, och en fast USA närvaro på basar som man ”kommit överens om” – till gemensam nytta och säkerhet, givetvis. Med USA närvaro i Afghanistan, så har man ett rätt så stadigt skamgrepp på Pakistan med – ett land som anses vara aningen ”ostadigt”. Pakistan må vara kärnvapenmakt, men deras vapen är småpotatis mot multimegatonmonstren USA förfogar över, så de väljer att ha ett pragmatiskt förhållande till det hela. De ser genom fingrarna med att USA’ s agenter är så hemtama i deras bakgård att folk är på förnamn med dem där. USA’ s inmarsch i Afghanistan var klartext: ”Titta vad som sker med dem som inte lyder oss!”

Varför är så Sverige med på eländet? Därför att vi är medlemmar i EU, och därför att vi har ekonomiska intressen att sköta. Sverige är fortfarande mycket beroende av fossilt bränsle, och kommer att vara så i all överskådlig framtid. Svenska medier kommer att fortsätta göra som de alltid gjort: Berätta den officiella versionen hur lögnaktig den än är, och svenska skolor kommer att undervisa att det var bin Ladin som höll i attentatet – snarare än att berätta sanningen. Osama bin Ladin dog av sjukdom, men man lät Delta Force få äran av att ha nerkämpat och dödat honom. Varför skulle man annars slänga liket på sjön? Så idag skall alla rättrogna USA muslimer fira USA’ s andra nationaldag, och förbanna sunni muslimerna i al Qaida som man tror låg bakom det. Vilket skämt: En låda i ett arkivskåp på Langley Virginia innehållande namn på världens alla sunnimuslimska bråkstakar och brushuvuden har fått bära skuld för att vara ett ”terrornätverk” kapabelt att rundlura USA’ s alla underrättelsetjänster, alla poliser och alla tulltjänstemän samt alla flygplatsansvariga och genomföra en kupp av bibliska proportioner.

Men för landet som tog Charles Dickens Ebeneser Scrooge och gjorde honom till Scrooge McDuck (Farbror Joakim von Anka) och med Hollywoods hjälp gjorde biljonaffär av honom, är linjen mellan verklighet och fiktion ofta bara av akademiskt intresse, Är det inte möjligt, så ser man till att det blir möjligt – åtminstone på datorsimuleringar. Det är inte konstigt att konspirationsteorier florerar kring ett land som levd som grevar på fiktion och illusioner ända sedan landet grundades. Att USA dessutom är ökänd för att ha orkestrerad flertalet statskuppar, och attentat som andra fått ta skulden för, gör inte saken bättre. USA hade mycket att tjäna på 9/11, medan muslimerna endast förlorade på det. Muslimskas ledare skrädde inte orden i sin fördömelse mot de som genomförd attentatet den 12 september 2001. Det skulle de inte gjort om de tyckt att var på sin plats. Jag tror shia muslimerna upplevde att det påstått sunnimuslimska al Qaida återigen stack dem i ryggen. Hursomhelst har ingen kärlek gått förlorad mellan shia och sunni till följd av 9/11. Så där har ni det. Tycker ni fortfarande synd om skrytpavorna ”over there”? Jag gör det inte. Självskadande är normalt sett tecken på mental störning/sjukdom, men när en psykopat gör det är det som regel för att använda det mot något. Självskada för att skada någon annan. Det skall komma att bli en otroligt snötung och råkall dag i Helvetet innan jag tror på den rövarhistorien om att ett gäng muslimska studenter klarade av 9/11. Det passerar gränsen för otroligt – nog - att – vara – sant med råge och väl så det och ändå lite till. Men för all del: Folk går runt och tror på en uppdiktat, ondsint, hämndtörstig gammal gubbstrutt kallad Gud, så då tror de väl på en rövarhistoria om att en skäggapa borta i Afghanistan skulle kunna orkestrera ett mästerverk som 9/11.


http://sv.wikipedia.org/wiki/Napalm
http://www.fredskoalitionen.se/artiklar/2009/05/26/afghanistan-balkanisering-pa-gang/
http://en.wikipedia.org/wiki/Trans-Afghanistan_Pipeline
http://ringnebula.com/Oil/Timeline.htm
http://www.globalresearch.ca/articles/BRZ110A.html
http://uuaaradio.blogspot.com/2007/09/11-september-nu-visar-ven-cnn-det.html

Skrivet av Bergatorparen, 2011-09-11 04:48

Intressanta teorier. Undrar lite över vad som är sanning och inte. Kanske är det lite av varje.

Skrivet av Diana, 2011-09-11 12:03

Angående bara napalminlägget så undrar även jag om vad som är sant och inte. För såvitt jag med mitt något begränsade naturvetenskapliga sinne vet är förbränning en oxideringsprocess som är omöjlig i vakuum.

Skrivet av kalgeo, 2011-09-11 15:41

Napalm brinner under alla förhållanden därför att det innehåller sitt eget syre. Det är inte beroende utav luft för att kunna brinna - vilket är vad som gör det farligt.

Skrivet av Bergatorparen, 2011-09-11 16:26

Aha, då tar jag tillbaka napalmkommentaren!

Skrivet av kalgeo, 2011-09-13 18:23

KONSTEN/ ATT FÅ HÖG VERKNINGSGRAD I ATT DESTABILISERA ETT SAMMHÄLLE ÄR ATT ANVÄNDA SÅ LITE ENERGI SOM MÖJLIGT:SPRID HJÄRNSPÖKEN O OKUNNIGHET SÅ RASAR DET BÄSTA AV SAMHÄLLSFUNKTIONER !

Skrivet av KRANpasta, 2011-11-10 22:51

Om man kan acceptera att det faktiskt inte fanns vare sig vingar, motorer eller någon svart låda i det som flög in i Pentagon, och sedan utvecklar ett möjligt scenario, blir ju tanken helt klart rätt skrämmande....Om den lögnen inte håller, vad håller då i det stora perspektivet.

Skrivet av Konfunderad, 2011-11-13 08:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?