En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

I Israel stämplas du inte som rasist …

Taggar: rasism bråk israel afrika flyktingar brottslighet quisling eritrea sudan deportation delinkvent jude judisk

… om du klagar på kriminella afrikanska flyktingar, snarare får du myndigheternas öra. Det är ju rätt så konstigt att i Norden där man skryter och går på om hur toleranta man är, verkar den ända tolerans om uppvisas vara till förmån för brottsliga element av arabiskt och afrikanskt påbrå, samt den såkallade ”Balkanmaffian” och man tolererar så innerligt väl deras intolerans mot judar, kristna, ateister, HBT och alla som vågar ifrågasätta psykopaten Mohammed. Man efterlyser samlingslokal för muslimer efter först att ha bränt av en bredsida som skulle varit Lord Nelsons flotta värdig mot värdlandets kultur. Hörde jag någon gorma ”Heil Hitler”? Inte var det jag inte, därför att vore det inte för honom skulle vi inte haft detta problem idag. Hitler var jude, och väl medveten om det. Tack vara honom finns Israel till idag – och engelskmännen kunde släppa området 1947 utan att förlora ansikte.

I dagens Israel har man fått ta emot många flyktingar som kommer från Sudan och Eritrea, och dessa har, snarare än att sätta pris på att komma till det land de önskade komma till, tagit med sig sina delinkventa fasoner och fortsätter med de i form av sexualiserat våld, bråk och stölder samt hotfullt beteende. INGEN vill ha sådant i sitt grannskap. I Tel Aviv lyssnar myndigheterna och gör något åt saken, medan i Sverige får alla som protesterar mot såkallade ”flyktingars” ohyfsade beteende epitet rasist och hotas av juridisk påföljd i form av åtal för ”hets mot folkgrupp”. Meningarna går isär om Israels rätt att existera, men låt mig säga såhär: I perioden från mitten av 1700 talet tills 1945 utsattes israeliterna för pogromer, generell diskriminering, och det slutade med att de jagades ut ur Europa så skjortan stod rakt ut – och de som inte lydde, gasades med dieselavgaser från stridsvagnsmotorer som modifierats speciellt för ändamålet och kvarlevorna eldades upp. Nu hotas dessa människor åter av idioter från Afrika som är så tröga i skallen att de tror att de kan bete sig hur som helst och släppa undan med det. Sedan får vi tårdrypande reportage i Washington Post om en tjej som utsatts för mobben bara därför att hon var en av ”fienden”. Det fanns sympatiska nazister med, men ingen visade dem någon nåd. Israel ligger inneklämd med fiender på alla sidor, landet behöver inga interna sådana. Så jag håller med dem i att de nu börjar deportera dräggen som tagit sig dit.

Är alla afrikaner drägg? Nej, de flesta är okej, men de som är okej har inget skäl att fly. De som flyr är sådana avskräden som har klippkort inom *host – grymt* ”Kriminalvården” här och som upptar det mesta av domstolarnas tid. Tänk på detta: Att ta sig från Sudan eller Eritrea till Israel kostar skjortan och halva garderoben. Vilken ärlig afrikan har ens råd med det? Vi hör ständigt om flyktingar som lägger 20 000 – 50 000 kronor på att få professionella människosmugglare att forsla dem till Europa, USA eller Norden. Vilka är det HÄR som har råd att lägga så mycket pengar på att ta sig någonstans? Vi ser ständigt annonser från olika hjälporganisationer om att Afrika behöver hjälp, och det är så fattigt att det inte liknar vare sig det ena eller andra. Hur kommer det sig att människor som har det så fattigt kan skrapa ihop en mindre förmögenhet att fly landet för? Jag kan svara på det: I fattiga länder finns det två grupper som har gott om pengar: Eliten och brottslingar. Eliten lär inte vilja fly landet, så kvar att fly blir brottslingar som upptäckt att de gått för långt med fel människor så det börjat pyra under deras nätta små plattfötter. De kommer till Västen, men en leopard kan aldrig bli av med sina fläckar, så de fortsätter med sina ”konster” här. Sedan har de tur i och med att eliten här kväver alla som opponerar sig mot dessa ”kulturberikare”. De gör skam på sitt eget folk, sina egna familjer och de förstör liven för oskyldiga människor som råkar komma i deras väg – och deras medskyldiga, den politiska och mediala eliten – som föraktar sitt eget folk, bildar hejarklack och stöder dem. Eliten och medierna är mer quisling än Quisling var själv.

Förhoppningsvis kommer den dag snart då folk blir vuxna och tar knytnävorna upp från fickorna och ber eliten åka 10 mil förbi där pepparn växer – och ta ”kulturberikarna” med sig. Folk har tappat förtroendet för demokratin, men det förändrar inte det förhållande att folket kan be eliten sticka och brinna. Landet borde styras av människor som hyser respekt för landets befolkning, dess kultur och historia – inte quislingar som hatar folket, föraktar landet och kulturen, struntar i historian, men älskar pengarna och makten. Nu trillar jag väl dit för hets mot folkgrupp, men det skiter jag högaktningsfullt i. Jag tror det är på tiden vi börjar göra som Israel: Ställa upp för våra egna och se om vårt eget hus. Och detta var dagens (över)dos politisk inkorrekthet

http://www.washingtonpost.com/world/africa/in-israel-african-migrants-face-backlash/2012/06/23/gJQAwLSvxV_story.html

http://bloggis.se/Diana/116605

Skrivet av Bergatorparen, 2012-06-24 20:45

Man kan inte anklaga dig för att vara blyg och sticka under stol med vad du tycker ;) Jag gillar.

Skrivet av Diana, 2012-06-27 19:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?