En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

En värld av lögner, förtigelser och desinformation

Taggar: förtryck demokrati 2012 lögner censur domedag kataklysm eliten förtigelser marshall masters cropcircles profetior civilisation

VEM skall man tro, och vem skall man avfärda som desinformatör? Historierna, profetiorna och skrämselpropagandan är ändlös som en vårflod av bibliska proportioner. Alla pekar de på samma datum 2012-12-21. Blir det dagen då TVÅ solar stiger upp och förkunnar en provningens tid för mänskligheten? Blir det dagen då Annunaki kommer tillbaka för att roffa åt sig guld och jungfrur? Kommer det att bli en dag då Jorden genomför polväxling genom att skorpan förskjuts medan kärnan förblir stationär? Kort sagt kommer denna dag att få alla katastrof filmer från Hollywood att framstå som rena rama idyllen? Skall jag vara ärlig, så struntar jag i det eftersom jag ärligt talat anser att mänskligheten behöver få en rapp över nosen så den börjar inse vilka de verkliga värdena i livet är, och börjar inse att vänskap är en tvåvägs gata – inte en enkelriktad sådan. Jag har givetvis en före detta vänner lite i åtanke, men även vad jag betraktad på avstånd hända även med andra. Det är givetvis synd om alla goda människor som får lida – men ingenting kommer upp mot egen erfarenhet. Vi har moral som är en sammanfattning av vad vi som art har lärt oss att göra och definitivt inte göra – men detta är hörsaga. Sedan har vi etik som är spelregler baserade på moralen som ger oss ett riktsnöre att följa för att bete oss som civiliserade varelser. Problemet är att båda dessa har förvanskats och gjorts ”oätliga” av sådana som vill tvinga andra människor att följa sin vilja, och de som vill ha makt över andra. Psykopater framställer det att leva omoraliskt som att vara ”fri”, medan narcissisterna hotar med evig förtappelse och ett lidande utan slut i skärseldens ändlösa kremeringsprocess om man inte följer den etik och den moral DE predikar. Detta gör etik och moral till saker med hög fniss faktor, medan etik och moral i själva verket är det vi borde ha som handbagage så att vi inte försätter varandra i knipa helt onödigt.

De som har förhoppningen uppe, hoppas att 21 december blir dagen då eliten kallas till ansvar och att de denna dag kommer att fysiskt ryckas upp från Jorden. Hoppet är ljusgrönt, mörkgrönt är slutet nära – brukade man säga i gamla dagar. Jag tycker det ser mörkgrönt ut för eliten som genom sina lögner, sina förtigelser, sina manipulationer och sitt lättvindiga umgänge med andra människors liv och hälsa har lite utav ett syndaregister att stå till svars för. Skulle det falla på mig att döma dem skulle nog bödeln få bråda dagar – och begravningsbyråerna med. Är jag inte bättre än dem, säger du? Det ÄR skillnad på att döda en psykopatisk eller narcissistisk massmördare och det att skicka oskyldiga människor i döden bara för att gynna sina egna intressen och sjuka böjelser. Så bättre är jag alla gånger. Det är skillnad på rättvisa och det som sker i en rättsal: Rättvisa är när en som gjort något fel mot andra får en smäll för det. I en rättegång är det inte så mycket snack om VAD åtalade gjort, som vad som kan BEVISAS. En massmördare som kan sin forensiska vetenskap och som vet hur man undanröjer bevis, kan gå fri – medan en oskyldig med dålig försvarare kan bli dömd skyldig. Så ironiskt nog är rättsalen det sista stället man skall leta efter rättvisa. Men man måste samtidigt ha ett system för att bringa de värsta avarterna bort från gatorna utan bruk av mobbmentalitet. Rättsväsendet var menad att höja graden av civilisation genom att fungera som ett filter som skulle släppa genom de oskyldiga och ta fast de skyldiga, men politik och med den de psykopater och narcissister som har förvanskat rättsväsendet och gjort det till en karikatyr av sig själv.

Vad är skillnaden mellan att leva ett moraliskt och ett omoraliskt liv? Den som lever moraliskt har en bättre livskvalitet – även under svåra omständigheter än den som lever omoraliskt. Alla som lagt märke till texten på den smått humoristiska country dängan: ”All My Exes Lives In Texas”, vet hur illa det kan bli om man nöter på omgivningarna. Då måste man bo i Tennessee trots att man helst skulle vilja bo i Texas.

Här nedan följer en video på trekvart från en kille som påstår sig ha avkodad vissa ”cropcircles” från England 2008 som enligt honom förutspår det som komma skall nu i år. Givetvis kvarstår att se om han får rätt eller fel. HAR han RÄTT, så Athene hjälpa oss alla. Har han fel, är det okej. Idealiskt vore om han bara var ytterligare en foliehatt som ville tjäna en hacka på folks ängslan inför den alltmer osäkra framtiden – ett sekelskifte fenomen, i övrigt. Jag har en gammal bok som skrevs i början på förra seklet som har ett kapitel som heter ”Glömskans Stol”, och nej: Det är INTE elektriska stolen – men en eutanasihjälpreda. I historien så inrättades detta självmordsinstitut för att slippa folk som begick självmord över allt i allt mer spektakulära former. I boken erbjuds i stället glömskans stol där man dör genom att andas in en gas som ger en fridfull död allt medan man tittar på sin favoritfilm – precis som i ”Soylent Green” från slutet av 1960, början av 1970 talet. Det som kvarstår att se är vad som kommer ske, vilka som får rätt och vilka som blir stående med ägg i ansiktet. Jag för min del är rätt så trött på alla dystra spådomar och all hysteri och alarmism på YouTube och annars. Jag tror att OM allvarstider stundar till, så är det läge att hålla huvudet kallt och tungan rakt i munnen.


Efter detta tror jag många frågar sig: KAN den där killen VERKLIGEN veta mer om hur man överlever de svåra tiderna som förutspås än alla andra? Eller är han en utav de som far med skitsnack och sprider desinformation? Jag vet ärligt talat inte. Som han säger: När saker undertrycks, är det skäl att tro att man är på spåret av något – och det VET även de som åt regeringarnas vägnar styr informationsflödet, så det är troligt att de undertrycker rent strunt bara för att förleda de som granskar att tro att struntet är viktig information som ”de” inte vill skall komma ut. På så sätt skapar man full förvirring – och det är meningen. Detta är ”Hogans Heroes ” på riktigt – och VI är överste Klink och major Hochstätter. Har det alltid varit så här? Låt mig säga så här: Hur tror du det kommer sig att empirier kommit och gått, men att slutsatsen alltid varit den samma för folk i allmänhet? Fundera på det medan vi kollar på några scener från Hogans Heroes:


Skrivet av Bergatorparen, 2012-08-21 23:52

Den som lever får se. Vad mer kan man tro och hoppas.

Skrivet av Diana, 2012-08-22 13:35

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?