En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Diana vågar, och jag med:

Taggar: familj barn sanning ekonomi socialt bistånd PK mod livskvalitet nödtorft omsorg

"JO JAG VÅGAR...Sverige har Hemlösa. Barn som går till sängs utan att äta. Äldre som går utan nödvändiga läkemedel. Psykiskt sjuka utan behandling. Familjer som går i ekonomisk konkurs. MEN VI DONERAR MILJONER TILL ANDRA LÄNDER UTAN ATT HJÄLPA VÅRA EGNA FÖRST!!! 99% av er kommer inte att ha modet att kopiera och återanvända denna text "

http://bloggis.se/Diana/117560

Skrivet av Bergatorparen, 2012-10-05 01:20

Fakta är att Sveriges biståndsvolym i procent av BNI är för Sverige ÄR 0,98 procent. Är detta verkligen för mycket för att hjälpa andra som är utsatta för svält och krig? Att äldre går utan nödvändig läkemedel. Är det ett faktum? Knappast, utan ren lögn. Även om det skulle vara sant så kommer det knappast göra någon skillnad om vi drar ner på bidraget. Vad har psykiskt sjuka överhuvudtaget med doneringen att göra. Det är ju ett politiskt beslut, en reform i början av 90-talet där man stängde ner slutna avdelningar. Familjer som går i konkurs? Pust, det finns ingen ände på dumheterna i den här texten. Att Sverige har hemlösa. Skulle det bero på att vi donerar miljoner till andra länder. Hjälp mig! Den här texten är endast till för att skapa illusionen av att det skulle finnas motsättningar mellan att ge bidrag och vår egna välfärd. Den är falsk rakt genom och brukar spridas på olika rasistiska social medier och forum.

Andra länder har barn som ligger på gatorna och svälter ihjäl utan någon som tar hand om dem. Andra länder har gamla, unga och barn utan några som helst läkemedel alls. Andra länder har familjer som är tvungna att sälja ett av sina barn til…l prostitution för att ha råd att försörja sina andra barn ett litet tag till. Andra länder har krig där systematisk våldtäkt och stympning av kvinnor är en militär strategi… MEN LÅT OSS FÖR GUDS SKULL INTE BRY OSS OM DEM FÖR DE RÅKAR FAKTISKT VARA FÖDDA NÅGON ANNANSTANS OCH FÅR SÅLEDES SKYLLA SIG SJÄLVA! Eller hur var det nu?

Skrivet av Totte, 2013-07-27 15:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?