En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Här är den kommentar jag lämnade, och som åsiktsadministratörerna på SvD prompt plockade bort. Jag postade den igen, då med ett hot om att jag kom att känna mig kränkt och lämna in en DO anmälan mot dem:

”Heja Thomas Robert Malthus! Detta är ett strålande exempel på Malthusianskt tänkande, som är det samma som ligger bakom the Georgia Guide Stones, och som ligger bakom det tänkande om eliten kört med sedan Malthus dagar på Victoriatiden. Ursäkta Illuminati: Jag trodde inte ni fanns längre, men nu ser jag att så är fallet. En ursäkt ger jag även till Alex Jones i USA. Jag trodde han bara var en psykopat som ville ha uppmärksamhet och anhängare, nu ser jag att han har rätt. Alla som tror att vi behöver mer familjplanering, lugn! Det kommer att tas hand om. Inom några veckor. Vänta och se. Om vi fortfarande är i livet nyårsafton, kommer det att vara en helt annan värld vi ser omkring oss.”

Fredric Karén, Chef SvD och åsiktsadminstratör tillika yttrandefrihetskränkare

Vad är det som är så farligt med detta, Fredric Karén? Att det är jag som skrivit det? Du minner förbanne mig rätt så mycket om den drägg som eldade upp Maja indianernas kulturarv utifrån devisen om att om något inte skrivits av en kristen, så måste det ha skrivits av djävulen. Du och de andra mänskliga spillrorna som utgör svensk media är av samma skrot och korn som de som eldade upp människor på brasan på medeltiden därför att de ansågs vara häxor och trollkarlar. Ni tolererar bara en sorts åsikter: De ni själva står för och endast övre medelklass värderingar är tydligen gångbart mynt hos er. Jag skulle vilja höra er om det kom en lag som innebar samma censur mot er. Då skulle det nog bli ramaskri och ett gormande och armvevande utan dess lika.

Är det för många människor på Jorden? JA, det är det utan tvekan och skulden för det ligger hos den elit som har kontroll över oss alla. Man har medvetet sett till att de faktorer som ger överbefolkning har varit där hela tiden: Svält, sjukdomar, krig och förtryck. Människan begränsar sig automatiskt under goda tider när chansen för att de barn man får skall nå vuxen ålder och kunna fortplanta sig, men när den globala eliten i alla år kört en politik som innebär stöd för feodalism, fattigdom och elände, så reagerar människan på just det sätt som man förväntar – i synnerhet som fattigdom göder extremism – såväl religiöst som politiskt. Och USA vasallen Saudiarabien ombesörjer fanatismen i form av wahabistisk islam som är en riktning som är ultrakonservativ och mycket intolerant mot icke-muslimer och otrogna. Det är frimurarstaten tillika sionistbot USA som finansierar det hela, och detta är sanningen och inte konspirationsteori. Den som tror att allt sker över bordet, är en idiot som borde tas om hand och skyddas mot världen för han/hon kan omöjligtvis vara kapabel att stå på egna ben. USA förhandlar med sina ”vänner” med pistolen under bordet, hur de gör med sina fiender? Där har de pistol under bordet och Boforskanon PÅ bordet. USA är en skurkstat, har alltid varit det och kommer aldrig bli något annat trots alla böneutrop från de som stödjer de ”transatlantiska banden”. USA skapar problemen i det dolda, sedan dyker de upp och ”hjälper” sina ”vänner”. Problemet är att ingen riktigt vet vem USA’ s vänner är eftersom det verkar vara hemligstämplat – som så mycket där borta, men den som har USA som vän behöver minsann inga fiender, så mycket vet jag som tidigare invånare i ett NATO land.

Men en sak vet jag: Angloamerikanska imperiet kommer att fördärva världen – och ingen har ryggrad nog att hindra dem. Alla fnissar och flinar fånigt om tanken läggs fram. Alla som anser sig ”upplysta” därför att de läser tidningar och kollar Aktuellt, tror inte på sanningen om den så var en sibirisk tiger som lade framtassarna på axlarna på dem och stirrade dem argt in i ögonen. Det är människans svaghet. En tiger ser och accepterar att det den ser måste vara sanningen, medan människan ser, filtrerar, censurerar och kollar mot sin dogmatiska katekes för att utröna om det hon ser är verklighet eller fata morgana. Människan är 7 miljarder stark idag – inte till följd av sin visdom, men som en följd av sin stupiditet och verklighetsförnekelse. Ärligt talat: Jag känner mig av och till underlägsen inför djuren som jag tycker hittar bättre i tillvaron än vi gör och som inte kastar grus i maskineriet åt varandra såsom vi gör. De flesta svårigheter en människa har, är skapat av andra människor, och inte av vare sig Gud, naturen, djuren eller utomjordingar. Om det fanns en Gud skulle Han nog tagit oss i skola så skjortan stod rakt ut och tänderna skallrade. Men det att det inte skedd på alla de millennier vi hållit på och slaktat ner varandra, ofta bara i underhållningssyfte, anser jag som bevis för att det inte finns någon Gud – och människan överdriver grymt när hon kallar sin art homo sapiens sapiens. Tala om överdrift! Vore vi så sapiens som vi själv tror, skulle världen varit som ett Eden, inte som ett Helvete på steroider. Det är ingen tvekan om att majoriteten av människorna på denna planet lider på ett eller annat sätt, och som sagt till följd av andra människors handlingar. Det finns kärlek i världen, men den trängs ofta undan av inympat hat, avund och misstro. Girigheten som driver en del är tändstickan som tänder eldsvådorna som härjar människans rike. Så är det tyvärr. Vore människan en klok varelse, skulle många av de onödiga problemen världen dras med kunnat undvikas. Jag kan inte annat än skaka sorgset på huvudet när jag ser de avskräden som kallar sig folkets korade och hur de beter sig. Sorgsen blir man även över medierna som på ena sidan bölar över att Dawit Isaac sitter i fängelse i Eritrea för att han, som det heter, kämpade för yttrandefrihet, medan de själva brutalt slår ner på andras yttrandefrihet. Det verkar inte hänga ihop. Men tänk då på att flera av de som skapade de mest totalitära doktriner och ideologier under de senaste 100 – 200 åren varit just journalister, så kanske det inte blir så svårt att förstå ändå?

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/jordens-befolkning-maste-begransas_7600824.svd

Skrivet av Bergatorparen, 2012-10-22 03:37

Ojdå och den blev inte publicerad. Hehe. Sved nog för illa ;)

Skrivet av Diana, 2012-10-22 15:05

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?