En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Tankar om händelser i tidenSkrivet av Bergatorparen, 2013-03-10

Visa hela (1 kommentar)

... och lyssna på Alex Jones - oavsett vad du tycker om honom. Det han säger här stämmer verkligen och mörkas ner i svenska medier som i stället kör den politiskt korrekta linjen. Vakna!


Skrivet av Bergatorparen, 2012-12-01

Visa hela (0 kommentarer)

... de behöver de som bor här? Eller kanske de beställde via heta linjen?

Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-29

Visa hela (1 kommentar)

Dr. David Duke är en mycket kontroversiell figur i USA och resten utav västvärlden för sina kritiska åsikter om sionism, judisk agenda och ifrågasättande av Förintelsen den Heliga och Allsmäktiga. Men lyssna på vad han har att säga, och fråga dig: Kan detta faktiskt tänkas vara fallet? Tänk själv. Det är, än så länge, fullt lagligt och det krävs ingen högtidig behörighet för att göra det - hur osvenskt det än är:


Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-24

Visa hela (0 kommentarer)

... och nu får man hjälp från Afrika:


Detta är givetvis ett skämt som syftar att ta sig an de stereotyper som gäller bistånd. En hel kontinent kan svårligen drabbas av nöd samtidigt, så enligt de som gjort denna video är det viktigt att bistånd riktar sig mot konstaterade behov och inte bara goda intentioner. Det är oftare än inte afrikaner som visas när det bes om pengar till bistånd, men folk lider i alla hörn av vår värld därför att den finansiella eliten vägrar folk att leva upp till sin fulla potential. Man psykar folk i strupen på varandra, sedan tjänar man pengar och lojalitet på att sälja vapen, ammunition och sprängmedel till båda sidorna - och sedan tjänar man en vacker slant på låtsas-bistånd som kokar bort i "administration" efter att alla unga arbetsföra män skjutit och sprängt varandra till Helvetet eller blivit krymplingar. Vakna gottfolk och se sanningen. De blåblodiga inavlade...

Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-24

Visa hela (1 kommentar)

... är på väg HIT!


Teckna livsförsäkring medan det fortfarande är möjligt.

Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-18

Visa hela (1 kommentar)

... funderar på varför?


Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-18

Visa hela (1 kommentar)

.... men som hemlighålls från oss. Här är en miniserie jag plockat upp på YouTube. Detta tar i anspråk flera timmar, men för den som vill veta mer än det blask vi får presenterat för oss om "vetenskap", är denna miniserie både upplysande och intressant:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLhD1MUB3YsxXa7IjZ-XdymeK0spu6ZCIL

Skrivet av Bergatorparen, 2012-11-10

Visa hela (1 kommentar)