En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Tankar om händelser i tiden


... jag som brukligen är så SNÄLL:

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

... och några gånger funderar jag på vad/hur/om de tänker. Nedan ser ni min reaktion på en reklam för en söktjänst. Titta på de där burugglorna - urk! Hade jag haft sådana typer efter mig hade jag rymt till en fjärran planet. Det värsta är att all skiten kommer från USA. Några av mina antagonister anser att jag är utomjording, men hellre utomjording än amerikanare.

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-29

Visa hela (1 kommentar)

Adam och Jamie har testat, och här är vad de kom fram till - och detta skall enlig det upplysta inte ha visats på TV:Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-28

Visa hela (0 kommentarer)

Döm själv.


Sången: While My Guitar Gently Weeps

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-28

Visa hela (1 kommentar)

Alla har väl hört om de högkyrkliga mörkermännen från norska Sör- och Vestlandet. Den här sången garanterar jag får de att sätta kyrkkaffet i halsen. Mycket nöje. OBS: Barnförbjuden!


Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-26

Visa hela (1 kommentar)

Ännu en bitterfitta – som om vi inte har så det både räcker och blir över med de egna sådana. Hon påstår att hon behandlas värre än Albert Speer, och visar till att denne hade en egen trädgård. Nu var det inte Speer men Rudolf Hess som satt inlåst i Spandau tills sin död 1987 i en ålder av 93 år. Skillnaden är ju den att Hess i slutendan var enda internen på Spandau fängelset. Egentligen skulle han förts över till annan, mer tidsenlig anstalt efter att man beslutat lägga ner fängelset som med tiden var blivit nerslitet och inte längre ansågs tjänlig vare sig som kriminalvårdsfacilitet eller arbetsplats. Ryssarna motsatte sig detta och hänvisade till domslutet som fastslog att det var Spandau som var det ställe där Hess skulle hållas kvar tills han dog. Ryssarna motsatte sig alla försök på att släppa Hess när han var blivit gammal och i behov av vård. Hess dog i Spandau efter å ha suttit inlåst där sedan...

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-26

Visa hela (2 kommentarer)

... och tänka på:


Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-25

Visa hela (1 kommentar)

… men när det bär till kritan är det tydligen andra hänsyn som väger tyngre än miljövänlig energi. Norge är ett kontrastens land där avståndet mellan liv och lära inte är en klyfta men en veritabel canyon. Vi kan enbart spekulera varför det är så.


http://www.rb.no/lokale_nyheter/article4052075.ece

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-25

Visa hela (0 kommentarer)