En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Tankar om händelser i tiden


... och ju fler ju bättre? Det bor kanske en Crazy Harry i oss alla, när allt kommer omkring


Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-16

Visa hela (2 kommentarer)

Pat Condell är en kille jag alltid gillar att lyssna till, det hoppas jag ni gör med. Håll till godo:


Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-14

Visa hela (0 kommentarer)

... med Jim Reeves (de flesta av hans sånger är fina) som jag aldrig hört förut. Här är den, och titeln är: "The Gods Were Angry With Me"


Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-14

Visa hela (1 kommentar)

Åter igen har Palestina - mobben intagit Oslos gator och åter igen är det polisen som får genomgå. Det är rätt så konstigt att samma vad man påstår sig demonstrera mot, antingen det är Israel, globaliseringen eller annat så är det att kasta sten på polisen och krossa fönstren, och allra helst tutta eld på McDonalds. Man kan få för sig att det rör sig om mycket språkfattiga framtoningar som inte förmår att framföra något budskap, men verkar lida av pannlobdemens (http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=18382)
En sak är jag säker på: Den som beter sig såsom en del gör i Oslo nu, kan omöjligtvis vara frisk och vid sina sinnens fulla bruk. Det ligger något underutvecklat över hela detta, ursäkta mitt latin, pack som förstör i utgångspunkten fredliga demonstrationer och andra evenemang. Jag tror inte ett dugg på att de har något budskap att komma med, annat än att de finner tillfredsställelse i...

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-10

Visa hela (2 kommentarer)

… så länge du håller med oss och inte Israel.


Håller du med Israel och är ledare för Framstegspartiet skall du bara knipa käft annars ses det som en provokation. Ungefär såhär kan man sammanfatta det utlåtande Olaf Svorstöl från Fellesutvalget for Palestina gör i tidningarna VG och Dagbladets nätupplagor. Men, åt andra sidan: Vad annat kan man vänta från en organisation som utgår från yttervänstern? Jag tror definitivt inte att man skapar förståelse för palestiniernas sak bland gemene man i Norge för ett sådant förfarande, och att uppvisa sådana attityder. Jag är tacksam för att jag sitter långt ute på vischan i Värmland så jag inte behöver sova med brandslangen i ena handen och hagelbössan i den andra – som ju om man tar ut svängarna lite – skulle vara fullt acceptabelt enligt Svorstöl. Jag är också glad och tacksam för att jag inte bor i Norge –...

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-10

Visa hela (20 kommentarer)

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-08

Visa hela (1 kommentar)

Här i Norden flockar sig PK – maffian under Palestinska flaggan och ropar slagord iblandat okvädingsord mot Israel. Vad menar egentligen Idiot – vänstern? Skall Israel bara vackert lägga sig ner och dö därför att några skägg - apor som förläst sig på Koranen tycker de borde det? Hamas postulerar staten Israels totala ödeläggelse och judiska folkets slutgiltiga undergång. Med vilken rätt gör de det? Alla tycker ju att Hitler var ett as just därför att han hade dessa åsikter.

Hamas och även den palestinska myndigheten (även om den inte säger det högt) håller Hitler som en förebild. Sådana knäppgökar borde enligt min uppfattning läggas in på psyket på livstid.


Hitler var en psykopat som inte ville någon något gott. Att framhålla honom som en antisionistisk hjälte är en...

Skrivet av Bergatorparen, 2009-01-04

Visa hela (5 kommentarer)