En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Tankar om händelser i tiden


... än en uttråkat förälder kan svara.

Skrivet av Bergatorparen, 2008-08-04

Visa hela (1 kommentar)

På sidan 20 i dagens (den 3 augusti 2008) pappersutgåva av Expressen under allt skrik om regnlarmet, står om ”Jetset – svenskan överklagar sin fyraåriga fängelsedom”. Sedan följer lite blaha om det hela – i stor sett nonformation.
Så här är det verkliga förhållandet: Denna person som omtalas i sedvanlig ordning som den 23 – årig jet set – svenskan, heter i själva verket Charlotte Lindström, och blev arresterad efter att försökt hyra en hemlig (undercover) polis som lönnmördare för att undanröja två vittnen mot pojkvännen som var inblandat i en knarkhärva. Hon erkände sig skyldig i stämpling till mord i december förra året, och fick straffrabatt därför att hon samarbetat med polisen om att ta fast ytterligare aktörer i hela snusket kring hennes och pojkvännens tvivelaktiga affärer. För kort tid sedan utökades straffet med 11 månader efter att en högre instans hade prövat fallet, nu överklagar Lindström straffutmätningen till Högsta Domstolen.
Enligt min...

Skrivet av Bergatorparen, 2008-08-03

Visa hela (1 kommentar)

… http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.1985201
Sobrilsubban?
Hemligahaggan?
Motiveringen: Detta är en blogg som präglas av humor självironi och äkta svensk ta mig fan mentalitet. Bra för själen. Och som de säger: ett gott garv vidgar munnen. Jag kan rekommendera denna blogg till alla som önskar lite krydda på vardagen.


Skrivet av Bergatorparen, 2008-08-02

Visa hela (1 kommentar)

… mycket sedan jag växte upp. Snälla nån…


Detta hade vållat ramaskri på 60 och 70 talen, men nu? Jag vet inte. Förvisso är jag stark anhängare till dödsstraff, men detta tycker jag gränsar till barnmisshandel. Jag tror inte barn blir mer aggressiva och mer våldsbenägna av det, men det här är ändå att gå för långt för att tjäna pengar – eller hur?

Skrivet av Bergatorparen, 2008-08-01

Visa hela (1 kommentar)

… http://jesterdaze.webblogg.se/

Motivering: Här är en blogg som kombinerar satir med krass kritik på en saklig nivå. Många tänkvärda poänger. En blogg som förtjänar att bli läst.

Skrivet av Bergatorparen, 2008-08-01

Visa hela (0 kommentarer)

http://mamselamsen.blogspot.com/
Motivering: En trevlig blogg som har humor såväl som allvar. Dessutom originell på så sätt att den är personlig och nära.

Skrivet av Bergatorparen, 2008-07-31

Visa hela (2 kommentarer)

... och tack för det. Här förklaras varför:


Skrivet av Bergatorparen, 2008-07-30

Visa hela (1 kommentar)

... över allt solande.

Skrivet av Bergatorparen, 2008-07-30

Visa hela (1 kommentar)