En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

BiancasBloggs bloggis

Hej . Jag heter Bianca och är 13 år . Bor i härliga Göteborg . Mina intressen är mode och shopping . Så därför kommer många va mina bloggar just handla om mode och skönhet .

MVH Bianca

HejHej gott folk!

Idag har jag vart hemma, för klassen skulle vandra i skogen hela dagen o det är ju inte så lätt för mig som har ett äckligt, dumt, inflammerat knä! Jag hatar mitt lilla knä! Men nu ska jag inte överdriva föör mycket. Har inte gjort ngt speciellt idag, dagens höjdpunkt var när jag gjorde piroger , dom blev skitgoda ! Just nu e mamma o hämtar Alicia på dagis och Olivia är ute på gården. När alla kommit hem ska vi äta glass men varma hallon på ..mm... Så ska nog sätta på lite kaffe nu till mamma, lovade henne d .
Lite senare var det tänkt att jag skulle åka till mammas kusin o städa hans lägenhet o få lön, men känner mig så himla trött , så ska nog ringa o föreslå att vi kan göra det till helgen istället, för det finns risk att kag svimmar av när jag diskar elr liknande , o de är ju inte så bra. Imorgon e de vanlig skoldag igen, men har sovmorgon till 8,50 !! Hääärligt . Sen på eftermiddagen ska jag ha utvecklingssamtal, gud va tråkigt...

Skrivet av BiancasBlogg, 2006-09-26

Visa hela (0 kommentarer)

Hahahahhahahhaha . Va på jazzen idag , de va ganska svårt . men guud, jag skämde ut mig . Vi hade delats in i olika smågrupper , och sen skulle en av grupperna visa upp piruetter , men jag trodde det va alla , så jag gjorde en snabb piruett , o vafan alla kollade på mig . Fy va jobbigt de va , men guuuud så farligt !!!

Igår när vi hade gympa så fick jag asont i knät efteråt , så jag gick till syster o hon sa att jag har en inflammation i knäet ! Vet inte äns vad det är ! Men aja , de gör ont i knät varje steg jag tar lite såå irreterande .

Har blitt sjuk igen !!!! Hoppas, hoppas, hoppas jag är bra tills imon ! O en sak till , vi ska ha fysikläxa tills imorgon , glömde the fucking bok !!! :'( buhuuuu .

PUSS . <3

Skrivet av BiancasBlogg, 2006-09-12

Visa hela (0 kommentarer)

Asså är Sjuuuuuuuk , vill inte vara sjuk ! :'( alla dummingar har smittat mig . Fy på er! För nu kan jag inte va med på Cheerleadingen imorgon, buhuu.

Kom just hem, jag o pappa hade varit ute o gjort lite saker, aja iaf när vi va på väg hem hade dom spärrat av typ hela mariaplan!!! För i ett hus där dom hade renoverat taket från en tidigare brand hade rasat ner i 3 lägenheter och i service-affären nedanför!!! Så om man kollade igenom dörren i serviceaffären , såg det ut som det hade slagit ner en bomb! De hade vart 6 människor i butiken när de hände, 3 är på sjukhus nu . Liksom, det kan vara en kompis jag känner , jag är väldigt orolig nu! Tänk om det är d :| ... Hoppas dom som va inne i affären lever !

Puss & Kram

Skrivet av BiancasBlogg, 2006-09-08

Visa hela (0 kommentarer)

HejHej !

Idag e jag sjuk , har vart det hela veckan. Fast det som håller mig till liv är att tänka på höstens mode, min present till mamma som jag ska köpa på indiska idag. Av sånt blir jag jätteglad!


Här kommer lite villhagrejer...


En munktröja

Ett leopardmönstrat diadem

En overzise Nicole Richie kofta som är grå

Ett par stickade leggins

Snygga jeans i slapp-modell ( jag vet att det inte e inne, men de skiter jag i !

O mycket mer ...fast det är nog de jag mest vill ha, tror ja.

Skrivet av BiancasBlogg, 2006-09-08

Visa hela (0 kommentarer)