En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En 40-årings liv å lustar.. eller ingetdera av det..

Hur ett liv kan vara eller inte vara när man är 40 år å sjukskriven....

Jaa, precis.. tillbaka igen.. för att fortsätta att skriva ner det som händer å sker i mitt liv. Har haft väldigt jobbiga dagar från det jag skrev sist till idag. Inte så farligt med fibron, fast den kunde ha varit snällare mot mig, utan främst med mig själv då.
När man kommer så långt i sin sorg att man bestämmer sig för att avsluta livet, är det en hel del som skenar genom huvudet.
"Vad kommer att hända med mina barn i framtiden?" "Vem kommer att se till att dom har det bra?" "Vem kommer att finnas där för dom i ur å skur, alla tider på dygnet?" osv....
Det är bl a sånt som skenar genom skallen på mig nu för tiden. Jag är inte det minsta rädd för min egen del, för beslutet är taget. Jag kommer att försvinna inom en snar framtid. Då är det slut på mina plågor, både kroppsligt å själsligt.
Men mina älskade barn.. å solglimten i mitt liv, mitt barnbarn.. Vad kommer att ske dom?

Resten av min djävla familj skiter jag fullständigt i. Mina föräldrar...

Skrivet av BittersweetSymfony, 2006-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jaa, den kom idag..
BREVET..
Brevet som innehåller en första påminnelse på summan 7408 kr..

Det är resultatet av min föredettas *H* inköp av bensin, cigaretter, bilbatterier m.m.
Att räkningen står i mitt namn har med ett bilköp att göra som vi/jag var så dum att gå med på i somras (2005). Den älskade Cadillacen. Med medlemskapet i Cadillacklubben så följde ett erbjudande om ett tankkort på Såifa/Preem som vi nappade på. Eftersom jag stog som ägare till Cadillacen osv. så blev ju även tankkortet utställt på mig. Med det löftet att *H* skulle betala allting eftersom han hade ekonomi för att klara det.

Under december månad gjorde han ensam affärer på kortet för hela 7408 kr. Jag hade slutat tanka på kortet redan i oktober eller början av november. Ville inte sätta mig mer i skuld än vad som var behövligt å dessutom hade jag inte nån av mina bilar hemma hos mig heller. Fick en chock när räkningen komma i början av januari. Vad i hela världen hade hänt om...

Skrivet av BittersweetSymfony, 2006-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Klockan är nio på förmiddan å jag har fortfarande inte somnat. Ingenting ovanligt med det egentligen, så är det ofta för mig. Skrev med *H* igår kväll innan jag gick å la mig, det kan ju vara en av orsakerna till att jag inte kunde sova. Tänk att den mannen ska ha sån inverkan på mitt liv fast jag vet hur ont han gjort mig.

Åter igen så var det en massa smutskastning mellan oss: -Du gör dittan å du gör dattan...
Varför ska det behöva vara så när vi älskar varann som vi gör??
Denna förbannade svartsjuka som sliter isär oss. Hade det inte varit för den skulle vi ha det bästaste av liv tillsammans. Vi kompletterar varann perfekt i allting. T om sexlivet är så perfekt som det bara kan vara mellan två älskande. Har aldrig haft en älskare som kunnat tillfredställa mig så fullständigt. Å denne mannen kan jag inte leva med??
Visst är det sorgligt??

Grät floder när jag gick å la mig över den orättvisa som är i mitt liv nu. Mannen jag älskar finns inte längre...

Skrivet av BittersweetSymfony, 2006-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Nu kör jag igång..
Har länge funderat hur jag ska lägga upp min blogg (spylåda) å det blir nog så att det kommer att bli flera stycken.. en om vad som händer för tillfället, en för senaste kärlekshistorian, en för mitt liv från början.. osv.. Det finns alldeles för mycket att dryfta om för dig min kära blogg för att det ska räcka med en å samma..
OK.. då kör vi..

EN SNÖIG DAG SOM INTE LOVAR NÅNTING OM ATT VÅREN ÄR PÅ VÄG....!!!

Iofs så är det väl en typisk dag i mitt liv. Hade som vanligt svårt att somna igårkväll, men jag fick åtminstone somna utan tandvärk. Hade tagit tjuren vid hornen å äntligen tagit mig till tandläkarn. Dom som känner mig vet hur fruktansvärt rädd jag är för att gå dit, men jag måsta ju inse faktum till slut att jag inte kunde strunta i det längre.
Så jag slet mig själv i kragen hela vägen till tandläkarn så att jag inte vände på klacken å gick hem igen. Å IDAG så är jag väldigt tacksam att jag...

Skrivet av BittersweetSymfony, 2006-03-01

Visa hela (1 kommentar)