En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bloggis

Bloggis' bloggis

Vi är ledsna att meddela att vi kommer stänga ner Bloggis om en vecka. När vi startade hade vi en firma som låg bakom men den är avslutad sedan länge och nu är det dags att pensionera servern. Spara gärna ner era inlägg eller publicera dem på annan plattform.

Mvh
Bloggis-teamet

Skrivet av Bloggis, 2018-11-13

Visa hela (2 kommentarer)

Vi får be om ursäkt för att Bloggis varit nere sedan tidigt i morse. Stormen som passerade Västerbotten gick hårt åt vår internetlina men nu verkar det fungerar fint igen!

Skrivet av Bloggis, 2013-11-17

Visa hela (0 kommentarer)

Denna gång är det på grund av installation av jordfelsbrytare. Arbetet kommer att börja vid 9-tiden och pågå tills det är klart, förhoppningsvis inte allt för länge dock.

Beklagar, men det är för en god sak :)

Skrivet av Bloggis, 2011-09-29

Visa hela (0 kommentarer)

(Idag) Torsdag 12e maj blir det strömavbrott vid nån/några tider 09-12 pga ledningsarbete av Umeå Energi.

Skrivet av Bloggis, 2011-05-12

Visa hela (0 kommentarer)

Bloggis kommer att vara nere pga elarbete under torsdag, från kl 12:30 ungefär och ett tag framåt.

Skrivet av Bloggis, 2011-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

Maskinen som Bloggis kör på kommer att flytta under dagen, och då kommer det vara otillgängligt tills det är klart. Förväntad tid är ungefär 14.30-15.30, plus eventuell cache i DNS-systemet så den pekar på gamla.

Skrivet av Bloggis, 2011-03-20

Visa hela (0 kommentarer)

Förändring av framsidan borde tala för sig själv, hoppas ni gillar den nya stilen.

Profilbilden som man väljer under profilinställningarna är ändrat så det måste vara en bild sparad på Bloggis (förrut kunde man ange en extern bildlänk), detta för att vi ska kunna veta hur stora bilderna är så ingen råkar stoppa in en jättebild som sabbar hela sidans design.

Hör av er vad ni tycker om förändringarna!

Skrivet av Bloggis, 2009-10-31

Visa hela (4 kommentarer)

...till alla som gett oss feedback på nya funktionerna! Vi har fortfarande lite detaljer att putsa på men i princip är allt färdigt nu!

Bloggis.se står nu på en ordentligt tilltagen server med massor av kapacitet så nu är det bara att blogga-på! Och peppa gärna era vänner att börja blogga med!

För att dra in pengar till nya servern har vi slagit på reklam på alla bloggar nu. För er som vill ha reklamfritt går det som vanligt bra att välja det i inställningarna!

God jul!

Skrivet av Bloggis, 2008-12-18

Visa hela (2 kommentarer)