En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bloggis

Bloggis' bloggis

Nu har Bloggis flyttat till en annan maskin som tills DNS:erna i världen har förstått det, går under namnet nya.bloggis.se, lite påhittigt ;)

Hör av er om det är några problem.. Vi kommer att övervaka den lite extra noga nu dock..

//Bloggis

Skrivet av Bloggis, 2008-11-13

Visa hela (24 kommentarer)

Vi vill be om ursäkt för att Bloggis.se varit svår att nå under natten. En av hårddiskarna i serverns raid har börjat bråka igen. Tills vi ersatt den kan det hända att Bloggis blir långsam och ibland oåtkomlig.

Vi rekommenderar att du tar en kopia på dina inlägg (typ: markera allt, control-c) innan du trycker på Spara-knappen.

Ha en trevlig sommarhelg kära medbloggare!

// Bloggis crew

Skrivet av Bloggis, 2008-06-13

Visa hela (2 kommentarer)

Förrut så räknades en sidvisning bara om man tittade på just det inlägget, ej om man t.ex tittade på en viss användares senaste inlägg (typ http://bloggis.se/Bloggis ) eller när man surfade allas senaste inlägg (http://bloggis.se/senaste).. Nu görs det..

Så för er som tycker att det har varit väldigt lite besök så har det dels varit pga för pessimistisk räkning..

Nu ska det va bättre!

Skrivet av Bloggis, 2008-05-22

Visa hela (5 kommentarer)

Vi sitter och jobbar med Bloggis och det slår oss att vi glömde berätta om en finess vi la till förra året. Det är nämligen så att bland annat DN (via Twingly.se) länkar tillbaka till inlägg som länkar till DNs artiklar.

Det betyder att alla inlägg på Bloggis som länkar till DNs artiklar får en länk tillbaka. Länk från DN betyder fler läsare men även större press att skriva bra. Så nu vill vi uppmana alla er lysande skribenter; skriv bra, länka till relevanta artiklar och få många läsare! Peace!

Skrivet av Bloggis, 2008-04-02

Visa hela (5 kommentarer)

Nu kan du välja Krydda-upp när du laddar upp foton till Bloggis. Det ger större mättnad i färgerna och högre kontrast i bilden.


Utan uppkryddning.


Med uppkryddning.

Många av dagens digitalkameror ger något gråa och tråkiga bilder, därför kan den här funktionen vara bra på vissa bilder! Blir det inte lyckat är det förstås bara att radera bilden och ladda upp utan kryddor. Enjoy!

Skrivet av Bloggis, 2008-03-19

Visa hela (2 kommentarer)

Onsdag kväll 12e mars utfördes en del systemarbete för att säkra driften.. Detta medförde att det var svårt att komma åt Bloggis under tiden.

Skrivet av Bloggis, 2008-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

Vi tänkte byta diskar till lite nyare som inte mår dåligt, men det var tyvärr för nya hårddiskar och buggigt kontrollerkort, så de ville inte riktigt prata med varandra.. Måste ställa ner diskarna till långsammare hastighet.. Nytt försök följer..

Skrivet av Bloggis, 2008-02-13

Visa hela (3 kommentarer)

På allmän begäran kommer här ett rosa tema! Vill ta tillfället i akt och be om era råd inför hösten och vintern, vad är en bra höst- och vinterfärg?

Skrivet av Bloggis, 2007-09-19

Visa hela (16 kommentarer)