En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bloggis

Bloggis' bloggis

Testa gärna klicka-i rutan skapa polaroid nästa gång du laddar upp ett foto. Det ger bilden en skönt retro-känsla. Nästan som på riktigt! Trevlig sommar!

Skrivet av Bloggis, 2006-07-05

Visa hela (0 kommentarer)

Nu kan du själv välja det gamla bruna temat om du vill. Gå till Min profil och klicka Ändra tema (längst ner på sidan). Ditt val påverkar hur Bloggis visas för dig själv och hur andra ser dina inlägg. Enjoy!

Skrivet av Bloggis, 2006-05-18

Visa hela (14 kommentarer)

Äntligen har sommaren kommit även till Bloggis. Hoppas ni tycker om de nya färgerna! Om du ser en blandning av den gamla bruna färgen och den nya blå: tryck reload! Trevlig sommar och lova att blogga med många sommarfoton! Peace!

Skrivet av Bloggis, 2006-05-17

Visa hela (13 kommentarer)

För alla er som är less på krånglande BB-taggar för att formatera text har vi en glad nyhet: Textile. Det är ett alternativt sätt att formatera text och lägga in bilder och länkar. Under frågetecknet finns en kortfattad introduktion till Textile.

För att använda Texile istället för BB, klicka på "Min profil" och "ändra detaljer", välj sedan Textile som formaterare. Inställningen påverkar bara nya inlägg, gamla inlägg som formaterats med BB kan du fortsätta redigera som vanligt med BB-kod. Kom bara ihåg att även dina kommentarer på andras inlägg formateras enligt din inställning.

Ping

Att "pinga" (i bloggsammanhang) är att meddela en bloggportal att man skrivit ett nytt inlägg.
Nu finns möjligheten att pinga på bloggis, denna funktion finns under "Min profil/ändra detaljer".

Skrivet av Bloggis, 2006-03-02

Visa hela (1 kommentar)

Nu har vi dubblat antalet bilder igen, denna gång till 48! Enjoy!

Skrivet av Bloggis, 2006-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Nu visas de senaste rubrikerna från dina favoriters inlägg när du loggar in eller när du trycker på Min blogg-knappen (huset). Tanken är att det ska bli lättare att hålla koll på nya inlägg utan att behöva klicka runt till alla bloggar man vill bevaka.

Vi har inte bestämt exakt hur vi vill ha det än så kom gärna med kommentarer!

Skrivet av Bloggis, 2006-02-10

Visa hela (9 kommentarer)

Nu är det möjligt att lägga till andra personers bloggar som favorit-bloggar och även lägga till länkar till andra saker. Klicka på Min Profil-ikonen och sedan Lägg till favoriter/blogglänkar för att lägga till nya.

Vi har noterat att Internet Explorer har problem med att visa Bloggis på rätt sätt. Vi beklagar det och ska göra vårt bästa för att skriva om stilmallen så den fungerar med alla vävläsare. Tills vidare rekommenderar vi er alla att använda Firefox. Peace!

Skrivet av Bloggis, 2006-01-18

Visa hela (7 kommentarer)

...är några av nyheterna idag. Det betyder att när ett inlägg visas kommer din huvud-blogg-rubrik synas ovanför rubriken för själva inlägget. För att ändra din huvud-rubrik, klicka på profil-ikonen.

Om du väljer en bild till din profil visas även denna längst upp till höger i varje inlägg. Det gäller därför att välja en liten bild, ca 100-150 pixlar bred.

Nu kan du också se hur många gånger dina inlägg visats. Det syns dock bara när du är inloggad!

Vi jobbar för fullt med att finslipa grafiken för att den ska fungera med alla olika vävläsare, kommentera gärna det här inlägget eller skicka brev till support @ bloggis.se om du ser något som verkar trasigt!

Peace och julstämning!

Skrivet av Bloggis, 2005-12-06

Visa hela (9 kommentarer)