En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bloggis

Bloggis' bloggis

...är några av nyheterna idag. Det betyder att när ett inlägg visas kommer din huvud-blogg-rubrik synas ovanför rubriken för själva inlägget. För att ändra din huvud-rubrik, klicka på profil-ikonen.

Om du väljer en bild till din profil visas även denna längst upp till höger i varje inlägg. Det gäller därför att välja en liten bild, ca 100-150 pixlar bred.

Nu kan du också se hur många gånger dina inlägg visats. Det syns dock bara när du är inloggad!

Vi jobbar för fullt med att finslipa grafiken för att den ska fungera med alla olika vävläsare, kommentera gärna det här inlägget eller skicka brev till support @ bloggis.se om du ser något som verkar trasigt!

Peace och julstämning!

Skrivet av Bloggis, 2005-12-06

Visa hela (9 kommentarer)

Det är nu möjligt att ändra titel för din blogg, titta under "visa ... profil -> ändra detaljer". Sätter man ingen titel alls blir det som vanligt "Användarens bloggis".

Skrivet av Bloggis, 2005-09-14

Visa hela (19 kommentarer)

Vi har precis fördubblat antalet bilder till 24 per person. Ta tillfället i akt och ladda upp dina bästa foton! Peace!

Skrivet av Bloggis, 2005-09-11

Visa hela (8 kommentarer)

Efter en natts bråkande med silmallar som ska se bra ut med alla typer av vävläsare har vi nu äntligen fått det nya temat på plats. Tack till alla er som gett feedback!

Om något ser knasigt ut nu kan det bero på att vi inte hunnit testa alla sidor i MSIE och Safari ännu. Kommentera gärna i den här bloggen så lagar vi så fort vi kan!

Skrivet av Bloggis, 2005-09-09

Visa hela (6 kommentarer)

Vi i Bloggis-redaktionen vill passa på att tacka för all feedback vi fått in. Vi känner till ett par buggar som vi arbetar med att laga och vi jobbar också med en ny grafisk profil inför hösten när gräset inte längre är grönt.

Passa på att njuta av dom sista veckorna av sommaren!

Peace,
Bloggis-teamet

Skrivet av Bloggis, 2005-08-15

Visa hela (4 kommentarer)

...fått nya servern på plats! Nu drar vi igång på riktigt, tipsa gärna vänner och bekanta om Bloggis så vi får lite snurr på sajten!

Som vanligt är feedback mer än välkommet, skriv till support@bloggis.se så gör vi vårt bästa för att förbättra saker och ting!

Peace,
Bloggis-teamet

Skrivet av Bloggis, 2005-05-05

Visa hela (4 kommentarer)

Nu är det lite nytt här, någon som har synpunkter eller åsikter om hur det ser ut?

Skrivet av Bloggis, 2005-03-25

Visa hela (4 kommentarer)

...att lista alla användare! Finns ju lite olika alternativ, lista per första bokstaven i användarnanmnet eller kanske en sökruta där man kan söka efter användarnamn eller riktiga namn. Kom gärna med förslag på hur det ska fungera så fixar vi det!

Skrivet av Bloggis, 2005-03-15

Visa hela (8 kommentarer)