En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Blygsam

Min gnällburk.

Suckar...

Badrummet vårat håller dom på och fixar för det är fuktskadat. Kul med lite nytt men en sån här "olycka" är ju inte kul i sig... Det hinner iaf bli klart till jul nu när dom börjar så här snabbt tänkte jag...Men det tvivlar jag på idag...*L*
I måndags var dom hit och rev ner handfat, dusch och badkar...
I tisdags var dom hit och tog bort vårt kakel och rev ur golvet, det var ett herrans liv ska ni veta...och det gick inte att andas för det tog stopp och det luktade illa...

Sen så har det inte hänt mer förrän i morse...
Pling plong på dörren vid typ halv nio.
Där står killen med en stor borr i ena handen och en blås i den andra och jag med håret på ända och morgonrocken på halvskaft...och så in i vassen trött.
"Jo jag ska borra lite hål och sen så ska jag sätta på blåsen som ska stå i ca 10 - 14 dagar...sen så kommer dom och ska mäta igen...."
Vad???!!!!
Mitt hem ser ut som f*n själv har härjat här!
Och vi som var och valde kakel och doningar igår....jag vill ha upp det fort! Och det var ju ingen dans på rosor direkt och få reda på hur vi skulle gå tillväga med det. Olika bud från olika håll...men till slut så ordnade det sig...
Och pengar och pengar handlar allting om...vill vi ha handukstork iställer för det gamla fula lementet som vi hade i badrummet så får vi betala mellanskillnaden för att sätta upp den..borde ju inte vara svårare att få upp den än det fula elementet, men vad vet jag...*L* Jag tycker iaf det är ett likvärdigt arbete.
Jag vill ha en egen toalett och inte behöva springa in till grannen varje gång...och det ska ni veta är tur att vi fick låna grannens badrum annars hade vi fått duscha nere i tvättis och hur kul vore det?
"Hej! Här står jag i duschen men för allt i världen låt inte mig hindra dig från att tvätta kom in bara..." *L*

Och sen detta att inte veta när dom dyker upp...tur att dom iaf ringer på innan dom kliver in.
Mina lediga dagar denna vecka har man gott fått kliva upp åtta när dom plingat på. Och hur trevlig och go´är jag på morgonen innan jag har fått mitt kaffe...och särskilt när det dräller in en hel arme´med karlar som ockuperar vår hall och babblar så det står härliga till och man inte får ett enda vettigt svar av någon?!
Om dom åtminstone var något att vila sina gröna på men det ska ni inte tro...*S*

Nej nu ska jag göra mig redo för en helg på jobbet.

Hejpa!

Skrivet av Blygsam, 2006-10-27 10:09

Så du önskade lite hantverkar-ögongodis ^^,
Nåja...du kan inte få allt i världen..*L*

Skrivet av U know ?, 2006-11-02 12:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?