En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Blygsam

Min gnällburk.

Idag...

Idag har vi premiärbadat i vårat nya badrum!!! Tjoho vad skönt det var! :))

Men det var lite krångel i morse med det ena och det andra...Och förkyld och eländig är jag...
För det första så blev ju duschen ju lite lite för hög igår...men det ordnade den vänliga rörmokaren...han satt dit ett rör som "duschfatet" (för det är verkligen ett fat!) sitter fast i så den kom lite längre ner och det blev ju bra.
Sen så läckte det lite ur handduschen..men det var en liten packning som gått av så det kunde jag fixa själv.

Peter ringde hem o kolla hur det gick med allt och ville veta vad armaturen tillbadet heter för det behövdes en ny grej till den oxå...då upptäckte jag att det var vatten på golvet i badrummet...TOASTOLEN!! tänkte jag...Peter ringde rörmokaren som suckandes (för han har det verkligen stressigt och allt bara krånglar...) kom upp och kolla, men det visade sig at det var elementet som sprungit lite läck...det ordande sig till slut. Och som om det inte vore nog med elände så skulle duschdraperiestången j*vlas oxå...jag skulle sätta upp det så jag fick upp draperiet men på nåt sätt så lyckades jag ha sönder det... =( så det var ju abra och ringa Peter så han fick fixa nytt sånt oxå..

Igår kväll när jag pysslade lite så skulle jag bara för skojskull kolla hur det skulle se ut med det nya skåpet vi köpte...men det var just en fin syn....Det blev lite lite trångt med lampan...
Och vi fick panik då vi trodde elektrikern skulle komma idag...hur skulle vi hinna fixa hem en ny lampa??!!
Förut så hade vi bara en spegel under lampan så det gick ju bra men nu när vi skulle fräscha upp lite så skulle det ju så klart krångla...
Men det ordnade sig...det kom ingen lektriker så Peter var in en sväng på IKEA efter jobbet och fixa en ny lampa...
Så nu väntar vi bara på att få lampan, skåpet och handdukstorken uppmonterat och telesladden fixad så vi kan ställa in allt som ska stå där inne...och så ska vi fixa en hylla där vi kan ställa in lite prylar..

Skrivet av Blygsam, 2006-12-15 19:27

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?