En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Blygsam

Min gnällburk.

Hmm...

Skrivet i min vackers dagbok av mig när jag fått hjärnsläpp igen...*S*


Vaknade svettig...
Kändes som jag sovit på en "Bed of nails". Jag försökte att "Relax" men "No matter what" så blev det inte bättre...
Jag rotade i skåpet och fann en flaska. på etiketten stod det "Sweetest dream", häll en droppe på fingret och "Lick it up". Varför inte, tänkte jag. Jag behöver något som “Fix me” och “Wake me up inside”.
Det måste ha varit "Poison" för "Det gör ont" och jag befann mig "In the shadows".
Jag började springa med "Sjumilakliv" och det kändes som jag var på "The road to hell" för det var så "Hot hot hot"...
Jag hörde någon viska “My Christina”. Jag stannade och ropade “Hello”! “What´s your name?” Det kändes som “Somebody´s watching me”.
Jag är din “Hero” svarade rösten. “Out of the shadows“ steg en “Främling” fram med “Eyes without a face”. “Don´t go” sa han. Du är en “Devils child” och du har begått “Sin sin sin“.
Jag förstod att han var en man med “Darkwings, darkwords” alltså “Not the nicest guy“. Jag såg att “Heaven´s on fire” och det var total “Silence of the darkness”.
Jag skrek till “Lord of light” “Hear my call” ge mig “Vingar” så jag kan fly! Jag sprang och sprang “Over the hills and far away” tills jag kunde “Se horisonten”.
Jag kände att det började “Rain” och som någon skulle ha släppt “Da bomb” så befann jag mig plötsligt i “The dancehall” klockan var “7 o´clock” och jag bar en “Red dress”.
Du kom fram till mig och sa du är “Min kärlek”. Jag skulle gå “Genom eld och vatten” i “Midsommartid” i ett “Vinterland” för din skull. Du är “Den vackraste” för mig.
Jag rodnade och sa “Hey you” “Håll om mig”. Vi dansade “The dance” och jag viskade i ditt öra “Jag vill gå hem med dig”. Vi åkte i väg i “En gammal amazon”, du hade “Brylcreme, stålkam och Gällivarehäng”.
“Vill du bli min fru” frågade du. Jag såg ner på mina “Blåa skor”... Ja svarade jag och det var en underbar “Sommarnatt”.

Skrivet av Blygsam, 2008-08-31 22:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?