En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Bollens bloggis

Den andra av flera..

Tjena hopp!!

Ja nu är jag tillbaka igen efter några dagars hårt arbete med renoveringen.. Det känns gott att vakna upp på morgonen och veta att det äntligen är färdigt.

Det tog ca 1,5 v för att fixa till 2st rum. Först la vi all energi på klädförrådet, så jag kunde hänga in mina kläder där. Väggarna vart vita med vita hyllor och under dessa hängde vi upp klädstänger. Det vart jäkligt bra måste jag säga. *nöjd*

Sedan hoppade vi på sovrummet och det va det ju lite mera jobb att göra självklart. Vi började med att riva ner gamla tapeter som hade lossnat från väggen. Vi rev så bra att vi kom ner till orginaltapeten som sattes upp 1971 när huset va nytt. Det va vita tapeter med svarta rutor.. *L*
Sedan va det dags att sammarbeta lite till och sätta upp väv på väggarna. Det va pilligt värre med sneväggar å småbitar över garderober. Tyvärr när vi skulle skära bort överflödigt väv, så lossnade även lite gammal tapet under.
Sedan va det dags att måla väggen vit med en fondvägg i färgen oliv på våran halva av rummet. Färgen täckte väldigt bra, så vi behövde bara måla 2ggr.

Sedan va det ju bara nerför backen kvar in i mål. Sätta tillbaka lister mm, men det va jäkligt svårt att sätta tillbaka listerna till sneväggen.. Tror jag fick göra om det 2ggr innan jag tyckte det vart bra.

SÅ nu är det färdigt renoverat för denna gången och det känns jäkligt gött att kunna göra annat om dagarna.

Tyvärr har ju golfen fått kliva åt sidan under renoveringen, så det ska bli skoj att få greppa klubborna igen..

Så till det sista som mina EX chefer i logistik avd är intresserade av!!!!!!!!

Ja det är vilt än i sovrummet!! *asg*

Ha en fortsatt trevlig sommar!!

Hej hopp gummi sn......!!!!!!

Skrivet av Bollen, 2007-07-19 06:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?