En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bumblebee

Bumblebees bloggis

Jag stog aldeles tyst, men plötsligt kommer Richie Stringini ut på sen o då vrålar jag så mkt jag orkade.
Tjejen bredvid mig, Anna skriker minst lika mycket fast åt Mikael, en annan sångare i US5. Jag och Anna hade känt varandra sen 2:an och varit oskiljaktiga sen dess...
Jag stog och sjöng med i "Come back to me baby" när Richie hoppade ner från scenen och gick fram till mig och togmin hand och drog med mig upp på senen. Jag kunde inte fata att jag var där uppe och höll i sin idols hand!
Helt utan förvarning snurrade Richie in mig i sin famn och sjöng med sitt ansikte bara några centimeter från mitt, kollande på mig. När låten var slut kramade Richie mig och lyfte ner mig från scenen.
Jag skyndade mig tbx till Anna och utbrast
- Hände det där värkligen, Jag flämtade till, att Richie bjöd upp mig på Senen?
- Jag tror det sa Anna och nikade.

Efter konserten var det autograf skrivning, När jag hade fått autograf av alla utom Richie sprang jag ditt och Richie skrevlångt...

Skrivet av Bumblebee, 2008-08-31

Visa hela (2 kommentarer)

I morse vart det lite segt at stiga upp för att simma, men man vart ganska snabbt pigg. Det är ganska skönt att bara ligga undervattnet och simma längd för längd i absolut tystnad… det ända som hörs är kluckandet och klirret när mina två hängsmycken slår i hopp.

Jag har även vart hos min faster i deras hus de renoverar för att kolla på den mumifierade Katten de hittade, det var alltså inte massor bandage på den men… Den var vitt och de tror det är en Katt som försvann för 30 år sen. Inte så länge men ändå ganska coolt. Ögonen fans inte kvar men annars var hela katten kvar (:

Skrivet av Bumblebee, 2008-07-18

Visa hela (1 kommentar)

Häromdan fick jag en mega gullig teckning. Det var en manga bild som visade mig ^^ Så då ville jag måla lite själv. Så jag tog och letade på nätet efter en snygg bild som grund. sen fixade jag o trixade lite med detaljer och när den blev kart vart jag fatist ganska nöjd med resultatet! Eller vad tycker ni ?

Skrivet av Bumblebee, 2008-06-16

Visa hela (1 kommentar)

Heli Hallå ?

Just nu sitter jag i skolan... När man kommer till skolan så får man veta att det är sovmorgon. Så då tänkte jag luite smart att om jag ringer till Sanna och säger att det inte är någon lektion på morgonen. Så jag ringde Sanna och frågade och då sa hon " men vi har ju sovmorgon i dag!" o då vart jag lite paf och frågade henne varför hon inte sa till mig då... så jag kunde ha sovit =,( då var sanna så omtängsam och tänkte nog att jag sovnär hon fick reda på det vid 11 och inte tyänkte på att hon kunde skikat ett sms... elr bet Jonna skika ett =]

Tudelu ska snart ha idrott.

Skrivet av Bumblebee, 2008-05-28

Visa hela (0 kommentarer)

Halloj =)

Sitter här på Fokus... Sörpings typ ungdomsgård med Malin och Sanna =] Börjar vel snart So:n då vi ska se på världens bästa film. O sen så får vi kolla om SO läraren märker att jag ser ut som Sanna nielsen i håret i dag! haha klippte mig i går =] lugg!

Skrivet av Bumblebee, 2008-05-16

Visa hela (0 kommentarer)

HejHej

Tjoho! Nu Sitter jag hemma hoss Sanna och väntar på att hon ska ha gulat klart med sin hamster. HamsternElla =]

Jaha... Nu gjik ella på tangenteran!

nn5tttttttttt8888888pyyyyyyh73sig,up.äkkoiiyyyyyyyyyyyy nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn n7tjo´,,pppppppppööööööööööööökkka
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

duper fint va =O

Första gräta sanna lite, Sen så vart vi mega sugna på glass så vi propade i oss jätte mycket glass! Sen vi tog vi min cyckel och sprang ut genom baksidan av häcken. ´Sen så vi trarampa till Sanna (jag trampa bara) Så nu sitter vi och bråkar med Ella....

Skrivet av Bumblebee, 2008-05-08

Visa hela (1 kommentar)

Äntligen fredag =D

Har precis slutat skolan och sitter på biban med Malin och är väldigt social då vi sitter vid varsin dattor och skriver för fullt. Ska vela hem sen och göra något roligt, kanske baka eller något :) e ju jätte varmt så man bara vill gå i kort kort o sola sig. Men lite tidigt än kanske =/ I helgen ska jag och Anton vara barnvakt till Max och Maja >< lycka till oss. Blir nog inte så besvärligt för dom är ju 13 och 9 men ändå. Äta grilad kykling och pomme o drika lite läsk se en bra film, är det ända vi kommer göra i stort set. Blir säkert lite körslaget, hoppas att Linda åker utt och att Brolle är kvar, tänkte ju se filmen på 4 på lörda kväll men mamma sa att det nog intev ra någon film för Maja, så hon och jag får vel se på "Barbie i svansjön" elr något sånt. Jätte roligt!

Måste ju hem och vissa mitt matte prov :) fick ju MVG alla rätt :)

Skrivet av Bumblebee, 2008-04-25

Visa hela (1 kommentar)

ahhh så underbart!

På konfirmationen i dag låg jag på min jacka o bara njöt av solen som lyste, blev inte lika roligt sen då jag fick bultade huvudvärk för att jag inte hade druckit något.

Skrivet av Bumblebee, 2008-04-23

Visa hela (0 kommentarer)