En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bumblebee

Bumblebees bloggis

to day!

I dag ska jag bära ved! låter ju jätte roligt om jag ska vara ärlig ^^

Skrivet av Bumblebee, 2008-04-19

Visa hela (1 kommentar)

Det är till min lilla bästa vän :)

En bästa vän är mer än bara en som man har roligt med, iaf för mig. En riktig bästa vän är en sån som hela tiden vill berätta för dig hur mega cool o duktig du är. Som alltid ringer när du är sjuk o frågar hur det är... en bästa vän skulle kunna springa flera mil för att rädda dig från en galen tant när du brytigt benet =) som skulle låta dig skriva av läxan om du "glömde" att göra den. En riktig vän är en sån som skulle gå hem till dig om du behövde prata om något. En riktigt bästa vän är en som inte skulle bli sur om du ringde klockan 3 på natten.

Skrivet av Bumblebee, 2008-04-14

Visa hela (1 kommentar)

Fy bubblan!

I dag på idrotten hade vi ju jätte roligt :) Börja med att man får gå lååång uppförsbacke för att komma till SOK. Det spöregnade (o Jonna pratade på om sina konstiga idéer). När vi kom upp o började ju idrottsläraren (Ive) vara liiiiite rolig genom att säga ”Nu växer linnea!! Efter som det regnar så lilla blomman får näring!” (onda ögat till Mamma o Pappa som döpte mig till Linnea). Efter att vi ståt i spöregnet (förvisso under tak men ändå) länge skulle vi springa runt i en fyrkant o försöka att inte bli tagna mellan vattenpölarna när vi hade en pinne i handen. Vad är de för konstiga lekar egentligen? Iaf… När jag som bäst stog där o inte hade pinnen kommer det en kille o glider så det ”stänkte” upp lera på mina ny tvättade byxor! Sen när killarna (som verkligen gick in för detta) var super leriga och uppvärmningen var klar skulle vi springa i skogen i 10 minuter. Inte på en stig eller så utan mitt där det var som lerigast, konstigt att...

Skrivet av Bumblebee, 2008-04-14

Visa hela (2 kommentarer)

I dag/natt när jag satt på msn o kollade runt lite på bilddagboken så såg jag en bild på Min lilla bästis Kattis bdb, den föreställde två gosedjur, en nalle och en anka. Så hade hennes fd kommenterat "åå va gulligt!! men vilken är tjej o vilken är kille egentligen?" så svarade Katti på kommentaren "båda e killar faktiskt" så ett tag senare skrev Jonte (Kattis fd) "Bögar fy fan va äckligt!!" jag blev lite irriterad då. och frågade min kompis så här :

Gymnasie val.... säger (23:18):
e jonte inne ?
that's nice säger (23:19):
jo /: ..skitjobbig
Gymnasie val.... säger (23:19):
varför ?
that's nice säger (23:19):
..ja sa att alla killar e likadana.. o han fick megadamp
Gymnasie val.... säger (23:20):
haha en fråga bara.... lova att inte bli arg okey...
that's nice säger (23:20):
japp
Gymnasie val.... säger (23:21):
men ena stunden tycker han att dina gossedjur e super guliga o nästa så tycker han att dom e äkliga... hur ska han ha det ? o varför ska inte tå...

Skrivet av Bumblebee, 2008-04-12

Visa hela (1 kommentar)

Halloj

Första bloggen ever!

I dag var jag med Maja! o vi åkte inlines, super roligt tills jag insåg att jag hade missat en sak vi skulle göra med konfirmationen. Vi skulle nämligen köra något som kallades "På rymmen", det var så att jag o min grupp var förrymda fångar och mini-ledarna var förkläda saker som skulle fånga oss. Så när vi åkte som bäst på trottoaren i solskenet kom ju en av konfirmations mini-ledarna o vinkade till Maja o sa "kom vi byter sida" så åkte vi in på en anan väg o då kom det en anan så jag drog i Maja o sa kolla inte på henne o Maja som e hur klever som helst kollade ju upp o sa "Vem ska jag inte kolla på?" så då tog jag henne i handen o bokstavligen drog henne hem.

Skrivet av Bumblebee, 2008-04-12

Visa hela (3 kommentarer)