En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Please..?

Heej! Jag kom hem från sjukhuset för inte så länge så länge. Min stackars lilla lillebrorsa ligger typ bara och sover.. :( Men som Dodds sa "Sömn är den bästa medicinen" XD

Vet du hur jobbigt det är när två kompisar är osams? Så sitter man där i mitten och vet inte vad man ska göra. Jag hatar det. Men så är det..

Jag kan bli riktigt ledsen på vissa kompisar. Jag försöker verkligen vara där för dom när dom mår dåligt eller har problem. Men är dom där för mig när jag mår dåligt? Jag mår riktigt dåligt just nu pga att min lillebror ligger inne på sjukhuset med hjärninflammation och vad snackar dom om? Den personen som den är kär i eller något. Jag behöver er mer än någonsin nu! Snälla, var där för mig nu när jag behöver det, som jag var er! Om du känner dig träffad så, please.. Jag älskar dig mer än du tror.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-01-27 14:52

Du vet att jag är här hela tiden, du måste snacka med mig när det känns jobbigt, du kan säga allt till mig! =) Jag älskar dig så otroligt ta inte det för givet, för det är sanning du är så jävla mycket! <3 Puss på kinden =)

Skrivet av AlexPalex, 2007-01-28 20:13

Jag älskar dig så otroligt mkt! Och det betyder så mkt att jag vet att du finns här <3

Skrivet av C-arro, 2007-01-28 20:23

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?