En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Sooova *gäsP*

Heej! Jag har inte skrivit mycket det senaste dygnet, jag har inte skrivit alls. Jag tror att jag ska börja gå och lägga mig tidigare varje kväll. Man blir piggare på dagen då och somnar lättare dagen efter. Allting blir bättre. Fast jag har alltid så mycket att göra på vardagkvällar, som typ läxor, duscha, städa (och blogga förstås). Musiken tar ju mycket tid också, men det är ju något jag valt själv. Jag skulle inte klara av vardagen utan musiken. Eller jag skulle förmodligen göra det men det skulle inte vara lika roligt.

Idag har jag varit med Carro, Gabbe & Archie. Jag och Carro möttes i centrum typ en kvart innan dom skulle komma. Gabbe & Archie kom efter Archies basketmatch, men Archie sa typ inget! Han var skitblyg! Eller så dissade han oss totalt. Jag tror att han var blyg. Men han såg mycket äldre ut i verkligheten än på fotona på pea. Det var en bra grej. För han såg väldigt liten ut där.

Vi gick typ och åt glass, drack cola och hade allmänt tråkigt. Men sen, när jag hade gått, då! Då stack dom minsann till rackethallen och spelade badminton, sen gick dom hem till Carro och lekte med kondomer *host host*. Dom hade myyycket roligare utan mig. Inte ens min kusin gillar mig.Han gillar min polare mer. Helvete.

Imorgon ska jag ta det lugnt. Eller inte. Jag måste städa, plugga, öva på sångläxan & spela badminton. Känns inte särskilt lockande. Faktiskt. Inte. Bara det där med att öva på sångläxan. Resten kan jag hoppa över. Eller bara strunta i. Fast jag vet ju att badmintonen är kul, bara jag kommer dit. Men det blir tråkigt när man måste. Det är bara roligt när jag får välja själv om jag vill eller inte. Egentligen är det slöseri på pengar. Det kostar skitmycket att gå på badminton, och jag tycker inte ens att det är kul. Men jag måste ju göra någonting aktivt. Men jag vill välja själv! Jag försökte börja yoga, men jag kan inte ta mig tiden! På kvällarna har jag redan så mycket annat för mig. Så jag kan lika gärna gå kvar på badmintonen. Men det är inte många som går 2 km varje skoldag. För jag går fram och tillbaka till skolan varje dag. Och det är 1 km dit och 1 km hem. Så det blir minst 1 km i alla fall. Om jag skulle åka buss någonstans efter skolan liksom.

Men nu ska jag gå och ta bort sminket, borsta tänderna och gå och lägga mig.

Puss hej och Godnatt! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-03 21:55

Jag älskar dig Carroson, and you know it! Jag hade jätte kul med dig i lördags! =)
<3

Skrivet av AlexPalex, 2007-02-04 14:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?