En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

School again

Heej! Nu är det måndag igen och snart bär det av till skolan. Men som tur är börjar jag inte förrens 09:10 på måndagar. Det är riktigt skönt.

Jag har precis packat ner alla böcker som jag ska ha idag i väskan och snart ska jag sminka mig. Förresten, idag är det sånglektion! Det betyder att jag typ inte kommer hinna skriva förrens jag kommer hem på kvällen. Om jag inte går in hos mormor förstås, men det är inte troligt. Eller kanske.. Skit samma, det blir som det blir.

Imorgon är det matteprov, onsdag NO-läxa & engelskaprov, torsdag SO-läxa och fredag tyskaprov. Riktigt rolig vecka, eller inte. Fast man får se det från den positiva sidan, det är bara den här veckan kvar med riktiga lektion, för nästa vecka är det hälsovecka = inga vanliga lektioner. Wohoo! Och efter den veckan är det Sportlov! JAA! Jag längtar så himla mycket dit! Jag kanske kanske kanske ska åka med mormor upp till Östersund då! Där har dom mycket snö kan jag säga.

Men nu måste jag sminka mig och borsta tänderna. Och fixa håret. Jag sov med en inbakad fläta så det ser inte så jättebra ut nu. Hehe..

Puss hej! //Carro

Min lillebror i lördags på sjukhuset

Skrivet av C-arro, 2007-02-12 08:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?