En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Imorgon kommer Alex!

Heej! Imorgon kommer Alex till skolan! Wohoo! *jubeL* Jag har saknat henne sååå! <3 Alex<3

Nu har jag duschat och pluggat till tyskaprovet imorgon. Jag tror att jag kan det, men är inte säker. Jag vet inte direkt hur jag ska plugga.. Men vet ni vad som hade hänt när jag kom hem från skolan idag?! ANTON HADE ÄTIT MINA CHOKLADBITAR! Och sminkat sig med min mascara! Man var svart i hela ansiktet och hade choklad runt munnen.. Det var en av mina Alla hjärtans dag presenter från min gudmor! Han kan verkligen vara en liten djävul ibland..

Jag funderar på om jag ska till centrum imorgon efter skolan, men då vill jag ha med mig någon/några polare.. Typ sitta och fika och bara snacka. Kolla i affärer. Frågan är om någon har tid med stackars lilla mig. Alla är så upptagna nu för tiden. Även jag i och för sig. Eller ska jag kanske till mormor? Det är så lugnt och skönt där. Inga måsten utan bara slappa. men vi får se. Om någon har tid att åka till centrum med mig imorgon så kanske det blir av. Hihi, jag tänker mig två/tre/fyra kompisar som sitter och dricker caffe latte på cafét och äter chokladbollar. Hihi *fnisS* Men ingen kommer ha tid..

Nu ska jag nog ta det lugnt lite. Man ska inte plugga alltför mycket dagen innan ett prov vet ni. Även fast jag nästan inte ha pluggat alls.. Haha. Sånt är livet. Jag orkar inte bry mig. Ärligt alltså. Kanske är lite olikt mig, men jag har en känsla av att jag kommer gå G i alla fall, hoppas jag.

Puss hej! //Carro

Jag och Alex förra veckan

Skrivet av C-arro, 2007-02-15 20:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?