En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Jag är ingen fjortis!

Heej! Nu är jag riktigt irriterad! Hur kan vissa människor, genom att bara ha kollat på EN bild, säga att jag är en fjortis?! Dom känner inte mig, vet inte hur jag är och vet inte mina värderingar. Idioter. Om ni inte har något bättre att skriva i kommentarerna kan ni skita i att kommentera. Dom enda som kommenterar seriöst är ju faan Alex, Dodds & Nea! Och vissa andra också, förstås. Jag vill ha seriösa kommentarer, som den jag fick av skrivbord här på bloggis.

Men nu ska jag strunta i att vissa tror att jag är en fjortis. Idag är det lördag, och jag har ett enormt behov av godis just nu. Jag måste komma iväg till någon affär och köpa. Fast jag är rent utsagt pank.. Hur ska jag få ihop det här? Haha, stora problem man har. Dagen I-landproblem.

Jag har laddat ner Enough is Enough nu och låten blir bara bättre ju fler gånger man lyssnar på den. Jag måste verkligen lyssna på den många gånger om jag ska kunna lära mig den. I april/maj gäller det!

Jag är så glad att Alex finns! Och mina andra kompisar också förstås, men det känns som att jag har kommit närmare Alex nu, än förut! Och jag är så glad över det! <3

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-17 10:45

Jag känner samma sak & denna gång ska jag inte släppa den kontakten med dig! Vi måste snart köpa det där halsbandet du vet ;) Haha vad nördiga vi är (A) Jag älskar dig ungjävel! =D <3<3<3<3<3<3!!!!!!!

Skrivet av AlexPalex, 2007-02-18 19:44

AA, det måste vi, även om vi är skitnördiga! XD

Skrivet av C-arro, 2007-02-19 08:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?