En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Rosorna har vissnat..

Heej! Nu har mina fina rosor vissnat.. Precis som kärleken.. Inte för att den har blommat på länge. Gud vad jag är poetisk. Hehe..

Idag var det Gospelmässa, jag sjöng solo! Det var jätteroligt! Sara var där och tittade, plus min kusin då.. Det var riktigt pinsamt! Inte Sara alltså, utan min kusin Gabbe. Han kom dit med sin mamma. Och så var ju min mamma & mormor där, som vanligt. Och Ann-britt. Dom tog fan upp en hel rad! Och dom satt längst fram! Men dom tyckte att jag sjöng bra i alla fall.. Haha, både min moster och Ann-Britt satt och grät när jag sjöng! XD Fast det är ens var en sån låt som man gråter till! Min moster, Pia, hon sa efteråt att hon grät för att hon tänkte på alla år som gått. När jag åt med bestick första gången, på alla mina födelsedagar och när jag sminkade mig så att jag såg ut som en clown. Och nu står jag och sjunger solo inför massa människor. Det grät hon över. Stackars henne.. ;)

Nu har jag bara musikläxa, inget mer! JAA! Men jag måste kolla när bussarna går imorgon, vi ska ju till bowlinghallen. Fast jag är riktigt dålig på att bowla, men skit samma.

Nu ska jag dra!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-18 17:26

Hehe jag längtar till imorgon jag med! =) Inte för att skryta men jag är ganska duktig på att bowla ;) Jag har ju bowlat med min pappa sedan jag var 5år så.. -.-' Men det betyder ju inte att jag är duktig för det, men man får mycket erfarenhet.. XD Men jag hoppas fortfarande att jag kan bowla lika bra som förut! =D
Jag
älskar
dig
ungjävel
;)
<3

Skrivet av AlexPalex, 2007-02-18 19:41

Jag tror att du kommer ÄGA alla på att bowla! :D Jag hoppas att du gör det!
Jag
älskar
dig
med
skitunge
;)
<3

Skrivet av C-arro, 2007-02-19 08:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?