En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Läs!

Heej! Jag vann på bowlingen igår! Vi spelade ca 2 ½ serie och jag fick 244 poäng! Jag blev skitnöjd! Jag vann då över både Mia, Dodds, Nea, Mirre & Alex! Fast.. Jag & Dodds fick spela åt Mia dom två sista omgångarna.. Och man kan säga att klotet kom i rännan.. Alla gångerna XD Vi är så snälla! Fast jag skulle ju vunnit oavsett, men ändå! XD Haha..

Idag var en ganska bra dag, förutom att Nea var sjuk! :( Stackars henne! Hon har både ont i halsen, ryggen och feber.. Jag hoppas att hon kommer imorgon.. Inte för att jag tror det, men ändå. Man kan alltid hoppas. För det är imorgon som vissa ska hoppa isvak, men -fegis som jag är- hoppar inte jag. Men både Dodds, Sara & Mirre ska hoppa. Så om Nea inte kommer så blir det bara jag, Alex, Jeamina, Carro, Jenn & Linda. Plus alla andra som inte ska hoppa isvak XD Haha.. Jag lär ju inte bli ensam, hehe.. Men jag ångrar mig verkligen att jag inte bestämde mig för att hoppa. Jag vill det verkligen nu, men nu är det försent. Jag kanske får en chans i 9:an också, men det är inte säkert att det är is då.

När jag var hos mormor igår bokade vi en kryssning till Mariehamn! XD Vi ska åka på sportlovet, för jag har typ inget att göra då. Vi ska åka onsdagen den 28:e och kommer hem dagen efter. Det ska faktiskt bli kul! Och det blev en jättebillig resa, för mormor har ju såklart IKEA Family kort, och då fick man en fri Cinderellakryssning! Snacka om lyx!

Nu har jag fått reda på varför min brorsa inte pratar med mig i skolan. Det är för att jag räknas som "tönt" i min klass. För att jag inte är med "dom coola". Det är ju helt sjukt ju! Min egen bror! Jag vet att han är yngre än mig och bara omogen, men ändå. Och vi räknas som "töntar" för att vi är som vi är. Att vi skrattar högt, skiter i vad alla andra tycker om oss. Då är vi töntar. Tycker du att det låter rätt?

Snälla, alla som läser det här! Kommentera om huruvida vi verkar vara töntar. Vilka som egentligen är det..

Tack för att jag ännu en dag fått skriva ner mina egoistiska tankar i denna blogg.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-02-20 17:42

jaa , det kanske är det som är problemet ...
det verkar som om att du är väldigt själv glad å allt sånt ... du verkar väääldigt egoistiskt å du skryter mkt , tex : min mormor har ju självklart IKEA Family kort å d å får man en gratis kryssning !
det tar jag som att skryta , och om man tänker på den lilla bilden länst upp i blogginlägget . det är en ja... utmanande fjortis bild som bara säger att du själv tkr att du är mkt snygg...
och i skolan kanske man inte kan säga vad som helst eller vara hur som helst , man får tänka lite ....
såw , här är mina råd ...
lycka till !

Skrivet av anonym, 2007-02-20 17:55

Carrs... Jag själv är en tönt... men jag håller me om att vi är oss själva... å då är man sig själv.. inge annat...=P haha.... xD svårt å förklara...=P Kraam!

Skrivet av mig, 2007-02-20 20:02

Jävla anonym! Fattar du inte ett enkelt skämt?! Och varför tror så många att jag är fjortis bara genom att titta på en bild?!?!?! JAG BLIR FÖRBANNAD! OM JAG HADE VARIT FJORTIS HADE JAG STÅTT FÖR DET!

Skrivet av C-arro, 2007-02-20 21:39

Är det ingen som vet igentligen vad en fjortis är ? =S Man kan inte se det på en bild jävla idiot.. >_< Jag blir verkligen arg på att folk kollar på en bild så säger dom tillexempelt haha hon är ju fett fjortis, folk väx upp för faan!

Skrivet av AlexPalex, 2007-02-21 16:13

Tack Alex! <3

Skrivet av C-arro, 2007-02-22 18:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?