En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Will <3

Heej! Will är så underbart gullig! Han är typ världens bästa ! <3 Jag fick höra hans röst igår.. Det känns roligt men ändå skrämmande.. Jag är lycklig men ändå rädd.. Går inte riktigt att förklara.. Jag blir nervös så fort jag tänker på att träffa honom. Måste man träffa dom som man snackar med på msn? Kan man inte bara ha ett förhållande på avstånd och aldrig träffa varandra? Kanske lite skumt.. Jag är skum..

Men igår var den roligaste kvällen på länge! Jag var hemma hos Nea med Mirre & Doddo! Vi hade tjejkväll och rockade loss hela kvällen! XD Jag fick typ fnatt.. Först rockade jag loss och körde värsta headbang, medans i nästa stund låg jag på en madrass på golvet och flummade. Det slutade med att jag kröp runt på golvet och lekte med en hundleksak. Någon måste ha stoppat i något i min läsk. Helt klart.

Idag ska jag nog shoppa skor. Eller jag vill det i alla fall. Mamma kom och frågade mig om jag ville ha nya skor, jag typ: Aa, det vill jag väl.. Helt chockad över att hon hade frågat den frågan. Och jag är helt nöjd med mina Converse, men man säger ju inte nej till ett par nya ;)

Jag fattar inte hur man inte kan gilla kaffe! Det är ju såå gott! Jag har precis fikat med mamma och pappa. Supergott med kaffe, men jag dricker det bara en gång om dagen. Annars går jag upp i varv och kan inte sova. Haha..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-17 13:19

Vart köpte du dina Converse?? Jag vill ha RÅWSA sånna :) skulle bli skiitglad om du svarade <3<3

Skrivet av Lima, 2007-03-20 19:44

Jag köpte mina på Team Sportia! :)

Skrivet av C-arro, 2007-03-21 14:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?