En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Strandfestivalen?!

Heej! Vi har något i min skola som vi kallar för strandfestivalen, och i år är det åttornas tur att annordna det. Mia (min mentor) har tjatat på mig i flera veckor om att jag ska vara med. Jag behöver inte vara med som bidrag från åttan, kanske pausnummer eller något. Och jag tror att jag har bestämt mig nu för att vara med. Jag vet inte riktigt än vad jag ska sjunga. Eller rättare sagt har jag ingen aning om vad jag ska sjunga. Jag får välja helt själv, bara jag har noter på det så att några andra kan ackompanjera mig. Inte mitt eget band, för dom ville typ inte vara med.. Tråkmånsar. Så det blir kanske några lärare istället. Jag är glad att det är mig dom frågar i alla fall! : )

Idag har jag varit och käkat pizza med Doddo, Mirre & Nea. Vi var på pizzerian vid strandtorget, suuupergott. Förutom att det känns som att jag aldrig kommer bli hungrig igen. Inte bra. Dom andra gick hem till Mirre, men jag var för trött för det. Jag sitter nästan och sover här nu. Och klockan är bara kvart över nio. Vi gick i alla fall ner till skolgården sen och typ gungade på sånna där barngrejjer när jag helt plötsligt tyckte att jag såg Fille vid strandhallen. Så jag ropar typ: Fiiilleeee! Det är alltså Filip då, men han gick bara in i hallen ändå. Då gick vi till andra delen av skolgården där det fanns andra gungar och så var vi där i kanske tio minuter. Sen bestämde vi oss för att dra någon annanstans och gick då tillbaka till strandhallen där jag sa ganska högt: Det där ser ju ut som Wilma! Sen märker jag att Erik E, Erik J från min klass och Patrik från nian sitter i det gåla lusthuset och har typ hört allt vad vi har sagt! PIINSAMT! Så på måndag kommer jag bli mobbab av både Fille, Erik & Erik. Stackars mig..

Idag fick jag ett superfint hårspänne av Jenn! Hon sa att hon hade ett likadant hemma och att jag gärna fick det, så jag tog emot det glatt :D Det är superfint! Hon är så gullig! <3

Nu skam jag ta på mig pyjamas, ta bort sminket och soooova! Kanske ska till stan imorgon med Nea, men vi får se. Det beror på om någon annan följer med för annars måste jag åka hem ensam. Nea skulle bli hämtad av sina föräldrar i stan och så skulle dom någonstans. Typ.. Så vi får se vad som händer.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-23 21:21

tihi ^^,

Skrivet av Lima, 2007-03-29 18:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?