En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Skum text?

Heej! Jag har precis kommit hem från kören, som som vanligt var skitkul. Men det är en låttext som är riktigt skum. Den handlar nog om gud tror jag, efter som det är en gospelkör. Den går så här: Att lämna allt och följa mig kan kosta dig ditt liv, men jag ger dig mycket mera. Att gå min väg och lyda mig är ändå värt sitt pris, för jag står på din sida.
Skumt eller hur?! Jag har inte tänkt på det förut, förrns det var någon i kören som sa det. Fast bara för att jag sjunger det behöver ju inte jag mena det.. För den 10/5 så ska jag sjunga To be with you, och om den texten skulle stämma så skulle jag vara lesbisk, och det är jag inte. Tänk om folk kommer tro det när jag sjunger så?? Äh, då får dom väl tro det. Jag är inte det i alla fall.

Idag i skolan så pratade vi om nätet typ. Dom frågade om våra föräldrar visste vad vi gjorde på nätet, på typ pea & msn. Men dom har ingen aning om vad jag gör på nätet. Verkligen inte. Och det tycker jag är tur, för det finns saker som jag skriver i min blogg som jag inte vill att mina föräldrar ska läsa. Det skulle vara som att dom läste min dagbok eller något. Alltså alla andra på nätet kan ju läsa den när man skriver blogg, men jag vill inte att mina föräldrar ska göra det.. Jag vill inte heller att dom ska gå in och kolla på min pea-press eller något. Tänk om dom gör det utan att jag vet det?! Hjääälp! Vad läskigt..

Jaja, imorgon är det NO-prov, och på torsdag är det matteprov, så jag måste plugga. Och nu kom mamma in och sa att jag måste äta.. Jag var inte hungrig innan kören, så jag sa att jag skulle äta efter. Men problemet är att jag fortfarande inte är hungrig. Måste man äta middag varje dag? Det är väl inte nödvändigt.. ? Eller?

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-03-27 20:47

" äta bör man annars dör man " :')

Skrivet av ennA, 2007-03-27 21:07

Jag äter, men bara inte middag.. ;)

Skrivet av C-arro, 2007-03-28 19:33

Hej Carro!

Ska predika omkring den där sångtexten imorgon tänkte jag... hittade din blogg när jag googlade lite på de där sång-raderna... tycker testen är väldigt bra, så nu undrar jag ju väldigt mycke vad det var nån i din kör sa som de tyckte var skumt me texten ;)

Men men, natten är lång, och kanske blir det en predikan till sllut ändå... kl. är nu 22:54 på lördagkvällen och jag har precis börjat med predikan.

Skrivet av Peter, 2007-04-28 22:54

Okeej Peter, jag ska svara på din fråga ;) Det finns tre tjejer i min kör som nog bara sjunger i en gospelkör för att det råkade bli så. Därför tyckte dom att det var lite skum text, jag tror dom tyckte att gud verkade lite ego. Kanske? Eller jag vet inte..

Skrivet av C-arro, 2007-04-29 17:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?