En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Ännu en dag

Heej! Idag är det tisdag och jag har fortfarande inte gjort något på lovet. Jo, jag har varit med Nea hemma hos mig & i slottsparken. Men det räknas inte. Själva grejen med påsklovet är ju att man ska fira påsk, och det är inte påsk än. Så det är bara att vänta på att det blir det. Påsk alltså.

När jag satt ute igår och läste slog det mig hur otroligt blek jag var. Jag blev helt skrämd och gick genast in och smörjde in mig med Doves Summer Glow Bodylotion, och idag känner jag mig inte lika blek! Helt otroligt! Hehe.. ^^

Idag är det mulet och inte alls lika varmt som det var igår.. Trist, men ett tillfälle till att åka någonstans och äta lunch med någon. Jag har precis messat Nea och frågat, men hon sover förmodligen fortfarande så jag kan inte förvänta mig något svar inom den närmsta timmen. Annars ringer jag henne om hon inte svarar.

Jag har fortfarande inte fått något mejl från S-post, och Nea fick det dagen efter hon skickade in. Då fanns det ett distrikt ledigt på en gång, men jag har tydligen sån otur att det inte finns det nu. Hata. Hata. Hata.

Nu stack min brorsa precis till fotbollsplanen. Man kanske ska börja göra i ordning sig. Jag har inte sminkat mig på tre dagar. Helt sjukt, men det har liksom inte funntis någon anledning till varför jag skulle göra det. Onödigt om man bara går hemma liksom. Och jag måste verkligen ta hand om kläderna som ligger på min stol och på golvet. Jag hatar att städa. Men jag älskar det när det väl är städat. Det går inte ihop.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-03 09:29

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?