En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

SNÖ?!?!

Heej! När jag vaknade för ca 1 timme sen snöade det! Jag HATAR det! Jag vill att det ska bli vår & sommar! Jag vill inte ha vinter igen! BLÄÄ! Nu är jag riktigt sur på vädergudarna. Om det nu finns några. Vi kan säga att allt är kryssningens fel. Hehe..

Jag undrar vad jag ska göra idag. När det snöar. Vara inne och glo på film. Men va faan, det är ju PÅSKLOV! Inte jullov! Tur att jag hade påsklov förra veckan, för då var det ju soligt. Men jag börjar inte skolan förrens på onsdag. Sköönt! Det enda tråkiga med att det är en helgdag idag är att jag inte har någon sånglektion. Det är skittrist. För jag hade ju ingen förra veckan heller pga lovet.

Förresten! Jag fick ett jättegulligt påskkort av Jennifer! Hon hade hittat gamla foton på mig sen jag spelade handboll, sen hade hon klippt ut dom och klistrat in dom i påskkortet. Även fast jag såg helt rubbad ut på ett av fotona så var det roligt i alla fall ;) Jennifer, Frida & Sandra, ni är så roliga! Äen fast Frida kastade en blöt pappersbit på mig.. Hehe..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-09 09:54

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?