En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Käften!

Heej! Jag är så jävla trött på att många på nätet kallar mig fjortis. Om ni inte har träffat mig så känner ni mig inte. Ni vet inte hur jag är i verkligheten. Sluta säga taskiga saker bara för att ni vet att jag tar åt mig. Om ni inte har några grunder för vad ni säger/skriver, så håll käften.

Idag började skolan igen, tråååkigt. Även fast jag tycker det är ganska kul i skolan så har jag verkligen ingen lust att gå i skolan just nu. Jag längtar så himla mycket till sommaren. Midsommar, Falkenberg, Liseberg, Gröna Lund, Italien och bara sommar! Sola & bada! JAG ÄLSKAAAAR SOMMAR! Men nu ska jag sova, jag sov ingenting igår natt. Jag hade värsta frossan, feber frossa typ. Jag låg och skakade, hackade tänder, mådde illa o s v. Och sen gick jag ändå upp kvart i sju och sen vidare till skolan vid åtta. Men det går verkligen inte att vara hemma från skolan. Man missar för mycket. Jag kan inte vara hemma imorgon heller, för då är det musik. Det kan jag inte missa. Därför måste jag gå och lägga mig. Nu. På. En. Gång. Godnatt.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-11 22:16

Jag läser din blogg jätteofta, o ville bara säga att det e kul att läsa!!
Bara så att du vet att jag läser lixom!!xD
Kraam

Skrivet av mellanflickan, 2007-04-12 17:07

ingen klagar på carro <3
Ni kan allihopa ta å tänka efter lite , ni kollar kanske på en bild å därefter tkr ni att hon är fjortis , vafan äre här ? Ser ni inte hur söt hon är , FJORTIS ? NOWAY !
ni känner henne inte , hon är wunderbaraste , <3
så , shut the fuck up
<3

Skrivet av ennA, 2007-04-12 21:46

Tack! Ni äger! <3

Skrivet av C-arro, 2007-04-14 16:10

dom som har kallat dej fjortis är helt borta. blåsta. dumma. knäppa. korkade. störda. puckon. nördar. knasiga. öm.. eh.. jaa.. du vet ^^ puss <3<3

Skrivet av Lima, 2007-04-15 21:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?