En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Heej mina sötisar!

Heej! Jag har inte haft internet sen i fredags kväll! Typ alla apparaterna i hela huset gick sönder.. Inklusive modemet. Som tur var gick inte min data sönder. Men nu skriver jag inte från min data, utan från den nya BÄRBARA datan som vi har fått! Den är skitcool! Men den är inte min.. Den är typ familjens. Men jag får sitta vid den i alla fall.

Jag har varit sjuk sen i lördags, hög feber. Så idag var första dagen som jag gick till skolan på hela veckan. Vi hade redovisning på SO:n. Synd att Dodds missade den. Hon har också varit sjuk.. Fast hon har varit hemma tisdag, onsdag, torsdag. Men hon kommer imorgon! Wohoo! Det är så ovant att vara i skolan utan henne. Vi har tyskaläxa tills imorgon. Hata. Tyska. Det är det tråkigaste ämnet i hela jävla skolan. Hemskt. Men jag måste öva på läxan ändå. Jag vill gärna behålla mitt VG som jag har.

Ikväll ska jag på Crazy Night i Tyresö centrum! Jag ska dit med Alex, så det ska bli jättekul. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Om jag ska köpa något överhuvudtaget. Vi får se. Det lär vara hur mycket folk som helst. Hela centrumet kommer nog vara fullt. Men nu ska jag plugga tyska..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-04-26 17:14

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?