En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Klänning.. ? No way!

Heej! Jag har nog inte gjort så mycket idag. Mest suttit på mitt rum och gjort ingenting. Kollat i nya VR, pluggat lite smått, suttit vid datan. Och just det, jag var ute och krattade i sisådär en halvtimme. Intressant. Det har varit en riktigt tråkig dag. Och jag hoppas verkligen att det inte var någon kör idag, för annars missade jag den. Eftersom att det är helgdag så borde det ju inte vara något.

På msn skrev jag hela våran engelskaläxa till Julia, hon hade glömt boken i skolan i fredags. Det är nog många som har gjort det. Man tänker liksom när man står vid skåpet på fredag eftermiddag att man har läxa tills på onsdag, långt kvar. Och så tar man inte med boken. Men så råkar man vara ledig måndag & tisdag. Då får man lite problem när man kommer på det, så då ber man Carro - som alltid tar med läxor hem - att skicka den till en. Smart där. Men sen hjälpte hon faktiskt mig med att få bort en skum kille på pea. Jag hade skrivit på pea "Civilstånd: ingen kommentar", så då skrev han såhär: heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej heeeeeeeeeeeeeeeeeeet. how you doiiing? .... ändra civilstånd! <3 Och även fast jag svarade med typ: Ehh, njae? Och: Känner jag dig? Så gav han sig inte! Så då skrev Julia till honom: Hörru, skulle du tycka det var kul om det var en kille som flirtade med din flickvän? Tagga ner, Carro är busy, find another girlfriend!
Hon ägde honom ;)

Jennifer försökte övertala mig om att vi skulle shoppa klänningar tillsammans! Men jag gillar inte klänningar. Dom är jättefina, på andra. Men inte på mig. Och jag fullkomligt hatar kjolar! Men jag har en känsla av att Jennifer inte kommer ge sig. Jag får väl ta och köpa en klänning. Vem har sagt att jag måste använda den? Haha..

Nu ska jag och mamma beställa kläder på H&M, inga klänningar, men som vanligt kommer dom väl inte förrens i juli eller nåt..

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-01 19:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?