En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Lördag!

Heej! Idag är det lördag, och vi ska på någon tråkig middag ikväll. Det är så tråkigt när föräldrar vill att man ska börja träffa dom som man "lekte" med när man var liten. Det är en sån familj vi ska till på middag. Vi träffade tydligen dom jättemycket när Simon & jag var små. Men vi känner ju inte dom nu! Vad ska man säga liksom? Daah.. Jag vill hellre vara hemma och snacka med min Armend på msn. Förresten! XD Igår flummade jag och Nea fett mycket! På bussen satt vi längst bak och höll på att ramla ner på golvet för att bussen svängde och vi garvade så mycket. När vi kom hem satt vi vid min data hela tiden, och vi skulle fixa hennes press på pea. Hon hade skrivit såhär: Mina kompisar betyder allt! <3<3<3<3 Speciellt Robin <3
Jag tyckte att det skulle stå: Mina kompisar betyder allt! <3<3<3 Speciellt Carro och Robin! <3 Och Carros Macka! <3
HAHAHAHA XD Men hon tyckte tydligen inte det, för hon tog bort det XD Koooonstigt XD Carros macka är då min Armend, som vi kallar för Mackan, för att han bor i Makedonien. Haha.. Det var Dodds som kom på det.

På måndag har jag ledigt från alla lektionerna hela morgonen! Snacka om lyx! Veronica har fixat så att jag får ledigt för att jag ska kunna öva till Strandfestivalen! Veronica äger <3 Det vill säga min musiklärare ;) Och på måndag är det också genrep, och det kan hålla på i flera timmar. Men huvudsaken är att jag hinner till sånglektionen 18:50, för då ska vi repa med orkestern. Lite pirrigt, för jag kommer alltid in på fel ton på refrängen. Det är helt hemskt.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-05 10:50

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?