En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Det var inte så farligt :)

Heej! Middagen igår var inte så farlig. Det gick relativt fort och helt plötsligt var klockan elva. Men vi stannade kvar en stund till, så vi kom inte hem förrens vid tolv. Men hon lilltjejen där! Vad hon nu hette, typ Emelie, hon var jätteduktig på att sjunga! Och jag tror hon gick i 4:an, eller 5:an. Hon var jätteduktig för att vara så liten. Vi sjöng alltså karaoke, det är därför jag vet.. Men hon blev tydligen impad av mig med för hon typ satt och stirrade med ett sånt där fånigt leende på läpparna när jag sjöng ;) Och efter applåderade hon.. ;) Hon var jättegullig.

Jag har inte varit uppe särskilt länge.. Mamma väckte mig vid tio över elva eller nåt, och då hade hon redan varit och handlat i två affärer och Simon hade dragit till fotbollsplan. Innan jag ens hade gått upp! Jag fattar inte hur dom orkar. Men jag drömde värsta konstiga drömmen i natt! Dom förra niorna var typ med och vi åkte på någon himlans stor flotte eller något. Jag var med Nea tror jag, men Sebbe, Andreas och Jonte var också med. Tror jag. I alla fall Sebbe. Sen helt plötsligt satt vi i något rum och snackade. Då skulle Sebbe hem, så han typ gick fram och kramade mig och sa heej då bästis! Skuumt va?! Riktigt skum dröm..

Idag ska jag nog fortsätta på mina uppsatser som jag skriver. Måste hinna färdigt med åtminstonde en idag. Det får nog bli engelskan. Engelskabetyget är viktigare än hemkunskapsbetyget. Sen ska vi nog grilla ikväll. Det är supervarmt ute för att vara maj. Sköönt. Jag tar nog med mig datan ut och skriver ett tag.

Haha, Lindas Daniel blockade mig nu XD Bara för att jag säger att jag hatar honom, för han driver med mig hela tiden.. ;) Och att jag inte har något behov av att lära känna honom mer. Så då sa han heej då och blockade mig. Haha XD Guuud så roligt ! XD Jag älskar att bli blockad! XD Jag veeet att jag är skum.. ;)

Jag har inte snackat med Armend på.. tre dagar! Saknar honom något så oändligt.. <3 På tal om det, Will var riktigt skum igår.. Han sa att han älskade mig! Alltså, han skrev dom tre orden! Jag älskar dig. Då fick jag lite panik, eftersom att jag inte älskar honom. Men han räddade situationen med att skriva: Som kompis :) Han märkte väl att jag blev helt ställd.. Men sen märkte jag att han bara spelade. Och det var inte kul. Så frågade han vem jag älskade! Vad skulle jag säga då?! Jag skrev typ: Jag älskar inte någon på det sättet just nu, men jag älskar ju mina polare. Men jag räknar inte honom som en av mina polare. Elakt, men sant.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-06 12:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?