En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

I loooove you ! <3

Heej! Jag kan inte sluta tänka på Armend. D v s mackan. Det är han som gör att jag blir så flummig, för jag sitter uppe och chattar med honom på kvällarna istället för att gå och lägga mig. Och när jag väl går och lägger mig kan jag inte sova för att jag tänker på honom istället. Så då blir jag trött, och flummig, dagen efter ;) Makedonien ligger ju inte så långt ifrån Italien, eller? Jag måste säga till honom att han får åka till Italien den veckan jag är där XD Haha.. I just looove him <3

Jag har NO och engelska tills imorgon. Men jag tror jag kan det. Och vi har hemkunskap imorgon! Det är faktiskt roligt! Men jag vet inte vad vi ska göra.. Jag måste skriva färdigt hemkunskapsarbetet tills nästa vecka. Men det klarar jag.

Det kliar i mitt öra. Haha XD Jag är heeelt störd idag! Men nu ska jag borsta ut mitt hår, jag har precis duschat. Ska be mamma och göra en inbakad fläta på mig sen. Eller rättare sagt två. Sen ska jag plugga. Men jag måste vara inne på msn hela tiden, om han mot all förmodan skulle logga in ;) Men det gör han inte, för anting så loggar in vid halv nio, eller så loggar han inte in alls. Jag återkommer om han gör det i alla fall.

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-08 21:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?