En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Har hon inget bättre för sig?!

Heej! Nu är jag fett irriterad på en viss person som jag inte tänker säga namnet på. Hon hade kommenterat mina bilder på pea, och inte kommenterat en enda bild med mig på. Bara den på mig och Nea. Där hade hon skrivit: Neeeaaa <3<3 På en annan bild med Dodds & Mirre hade hon skrivit: DODDO! <3<3 Alltså, jag klarar inte av henne. Hon är bara för mycket. Det enda hon gör är att förstöra en liten del av mitt liv. Visst, hon behöver inte gilla mig, jag gillar inte henne, men hon behöver inte säga det sådär tydligt. Det gör inte jag.

Men i alla fall, idag hade jag sovit lite mer än igår så jag var inte riktigt lika störd som igår. Jag var lite fnissig, men ingenting mot igår. På hemkunskapen bakade vi gräddtårta! Våran blev lätt finast! Och jag tror våran blev godast också. Haha.. Clarre tyckte våran var supergod i alla fall. Och det är ju bra eftersom att det är han som sätter betygen.

Pillan sa idag att hon och Jennifer från hennes klass ska bara komma på Strandfestivalen och vara utklädda till kycklingar. Och dansa kyckligdansen. Och så säger hon att hon ska ropa "CAAARROO!" bara för att alla ska veta att jag känner den där kycklingen. Men dom kommer förstöra hela Strandfestivalen! Vi som har planerat så noggrant. Bara dom inte kommer och snor min "The big final". Jag ska vara sist, så är det bara.

Jag har aldrig varit nervös dagen innan, förutom nu. Men jag fattar inte riktigt varför. Det är ju inget att vara nervös för. Så fort jag tänker på det så känns det som att någon slår mig i magen! Det har aldrig känts så förut.. Skumt. Men jag måste veta innan jag går och lägger mig vad jag ska ha på mig och så. Annars måste jag gå upp ännu tidigare! Och det vill jag inte.

Jag vill snacka med Armend! Jag saknar honom.. <3 Te Dua! <3

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-09 20:11

men det e ju bara bra att vara lite nervös, för presterar man oftast bättre!

Skrivet av mellanflickan, 2007-05-10 07:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?