En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
C-arro

CARROS BLOGG

Jag älskar dig

Heej! Jag har inte skrivit på flera dagar, p g a att min data inte har haft något internet. Eller det har inte funkat i alla fall. Senast jag var inne var i fredags, och det var på Simons data. Fast då var jag bara inne på msn. Eller förresten, jag hann nog vara inne och blogga i fredags innan internet kopplades ur när jag tänker efter. Men i alla fall. Armend var oemotståndlig i fredags. Det var första gången han sa I love you till mig. Jag smääälte! Jag älskar honom så mycket <3

My baby

Den personen som kommenterade mina bilder förut på pea, har kommenterat igen. Personen (som jag känner) har nu skrivit på en bild på mig: Vem Fan Är Den Där Fula Kossan?
HAHAHAHAH XD Snacka om att ha dåligt ordförråd XD Förresten är det Dodds som är en kossa, jag är en katt. Haha XD

Jag måste skriva färdigt mitt hemkunskapsarbete! Och så måste jag skicka min engelskauppsats till Maggan. Och så måste jag skriva färdigt min svenskauppsats tills på tisdag. Jag hatar att ha så lite tid på mig.

Jag och pappa var och storshoppade på Elgiganten igår! Vi köpte ny micro, klockradio till mig, högtalare till Simons data & en ny bärbar tele. När vi kom hem slappade jag typ i några timmar tills det var dags att börja göra sig iordning inför kvällen. Jag hade blivit medbjuden på tjejmiddag som jag nog skrev i fredags. När vi kom dit åt vi först thai-gryta med ris, sen glass med hallonsås. Efter det satte vi oss i soffan och då började ESC. På deras soffbord hade dom fullt med skålar med godis, chips, två olika dipar, salta pinnar, jordnötter & andra nötter. Vi schlagernördar (jag, Tove, Karin & Kersti) röstade på alla bidrag och skrev in i tidningen. Det var superkul! Dom andra åkte hem vid tio-tiden, men inte mamma & jag och Karin. Vi stannade kvar tills det hela var slut. Men när röstningen började så hade dom tydligen en tradition att äta räkmacka! Och jag var ju suuupermätt! Så medans dom andra satt där och tog först macka, sen smör, sallad, ägg, räkor, majonnäs, dill, rom, gurka, tomat & en citronskiva, så satt jag där med en macka med smör & sallad på. Haha..

Undra om det är Wallander på TV ikväll. Hmm, om det är det måste jag kolla på det. Jag måste duscha innan jag går och lägger mig så jag slipper göra det imorgon innan skolan. Det är ju konsert imorgon! Hjääääälp! Jag vet inte vad jag ska ha på mig! Måste prova kläder nu!

Puss hej! //Carro

Skrivet av C-arro, 2007-05-13 19:05

mysig kväll!=P

Skrivet av mellanflickan, 2007-05-13 20:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?